/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
saksen - uovertruffen
aasenissum har modtaget 0 point for dette tip
Fra : aasenissum
Vist : 649 gange

Dato : 20-03-05 13:11

jeg bruger sakse til næsten alt, der skal skæres.
bacon kan klippes direkte ned på panden til stegning.
læg det grønne drys i et krus og klip.
er småkødet skåret for stort ud (når det gik stærkt efter at have ordnet 1/2 gris), klippes det i mindre stykker, nemmest når det stadig er lidt frossent).
rabarber...
jeg har sakse, som er døbt til kødbrug, planter osv. placeret de strategiske steder.
som sidegevinst sparer du en masse opvask.
når du er ledt på sporet, er det kun fantasien, der sætter grænser.


 
 
Bedømmelse

Fra : sprit73


Dato : 20-03-05 13:14



Bedømmelse

Fra : bentjuul


Dato : 20-03-05 13:27



Bedømmelse

Fra : frueyde


Dato : 20-03-05 13:40



Bedømmelse

Fra : benselense


Dato : 20-03-05 13:33



Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 20-03-05 13:37



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407828
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste