Hvis det ikke lykkedes for dig, at finde sovsen færdig, er der her en opskift
Kirsebærsovs
Kirsebærsauce kan sagtens laves et par dage før anvendelse, opbevares i køleskab, og så bare varmes umiddelbart før servering.
Ingredienser:
½ kg kirsebær (frosne)
3 dl vand
1½ dl sød blandet saft
50 gram sukker
15 gram kartoffelmel
1 dl vand til jævning
Fremgangsmåde:
Kirsebær, vand og saft kommes i en gryde, og bringes i kog.
Kirsebærerne koges ved svag varme til de er møre.
Saucen smages til med sukker.
Vand og kartoffelmel røres til en jævning.
Saucen jævnes, mens der røres rundt. Saucen koges ved svag varme til en frisk og klar farve opnås.
Serveres lun. Eventuelt som tilbehør til ris à l'amande.
http://www.anesmad.dk/opskrifter/057.html