/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nytårs festmad
Fra : Flemming
Vist : 805 gange
100 point
Dato : 19-12-02 17:32

Inspiration til Nytårs festmad søges. Vi bliver 8 personer og at vi skal have noget festmad der er delikat.
Iden er at der på bordet er en række "råvare" hvorfra den enkelte så selv komponere sin ynglingsret/retter.
Som udgangpunkt har jeg tænkt på at der skal stå en fondue og en varm lavasten på bordet. Måske lidt sushi, lidt kreps og ???


 
 
Kommentar
Fra : Master_of_KeFir


Dato : 19-12-02 18:24

Blandning af diverse snitzler - god oksekød ,svinekød og kalkun.
Har hørt at man kan få dansk studs kød og at det er ret delikat (spørg en god slagter)

små charlotte løg, aubergine skiver, små stykker banan til fondu er også glimrende

dertil

Bagte katofler med hvidløgs smør,
En læker saltat med masser af tynd skivet argurk (helst skrellet)
Husk mindst 2 forskellige slags dressin, en sødlig og en syrlig man skal have lov at kunne vælge.

For at gør aftenens smags oplevelse perfekt skal du selv bestemme vinen og købe den ind for alle, ellers kommer visse typer bare med deres tuborg julebryg på dåse (ikke 1 ondt ord om det).

Til desert, portions anretede pandekager med fyld (Røde, gule og grønne sukkater samt pærebåde lettere kogt op i maplesirups lade og muskat vin) overhældt med varmt flydende chocklade.

Glem port vinen til deserten i år, prøv istedet at server muskat vinen du også har brugt til tilberedningen af pandekagefyldet.

Enjoy

mvh, Ke'Fir, m.a.

Kommentar
Fra : Fnollerpige


Dato : 19-12-02 19:54

Man kunne jo komme med forslag i een uendelighed - man da folks smag jo er så forskellig, vil jeg da supplere de tips du får her med denne løsning : besøg den her side engang og så pluk lidt ud af de ting du mener dine gæster synes er lækkert ....

http://www.dk-kogebogen.dk/fondue.php

og denne her til "Maduniverset" ( god side !! )

http://www.maduniverset.dk/show_kategori.phtml?katid=25

God fornøjelse, og god jul og et godt Nytår

Fnollerpige

Kommentar
Fra : Rellom


Dato : 19-12-02 20:11

Hej Flemming

Her har du nogle nytårsmenuer, som ser rimeligt lækker ud:
http://www.denhvidekok.dk/denhvidekok.asp?websidefolder=7&websideid=120
http://www.vordingbowl.dk/nyt%C3%A5r/default.asp
http://www.dr.dk/p4/nord/spis/161200.htm
Og vil du have mere, er der masser at komme efter her:
http://www.google.com/search?sourceid=navclient&hl=da&q=Nyt%E5rsmenu

De bedste hilsner
Rellom




Accepteret svar
Fra : Master_of_KeFir

Modtaget 100 point
Dato : 03-01-03 03:04

Hej Flemming

Rigtig godt nytår.
Kan vi få at vide hvad menuen så stod på ?

mvh, Ke'Fir, m.a.



Kommentar
Fra : Flemming


Dato : 03-01-03 16:22

Menuen blev :
Først Skaldyrs fonue i henholdvis olie og i grønsagsgryde Dertil tegte grønsager, ingerfær,spicial kryderier, og emeris brød til. Uhhhhhhhhhhhhhmmm. Derefter kød fondue med to slags salat flute mv.. Andebryst kan faktisk anbefales Mooooms Desert var citronfromage. Vi drak champange, hvid og rødvin af en go kvalitet.

Tak for inspirationen og godt nytår !!
Flemming

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176902
Tips : 31928
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404517
Brugere : 218793

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste