/ Forside/ Interesser / Hus og have / Andet hus og have / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 9302
pbp_et 7376
katekismus 6929
ans 4968
transor 4270
o.v.n. 3825
piaskov 3383
rotw 3128
HelleBirg.. 3115
10  3773 3057
Scottish Pancakes
Fra : patrickfridal
Vist : 451 gange
200 point
Dato : 15-09-04 18:15

Scottish Pancakes... en der har en opskrift på dem ???



ved godt det ikk er rigtigt emne og beklager men vidste ikke hvad det ellers skulle være ;) håber det går...

 
 
Accepteret svar
Fra : tedd

Modtaget 210 point
Dato : 15-09-04 18:26
Godkendelse af svar
Fra : patrickfridal


Dato : 15-09-04 18:39

Tak for svaret tedd.
            tusind tak , nu vil jeg gå igang!            

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 15-09-04 18:43

De lyder lækre

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 15-09-04 18:45

Du kan forøvrigt ændre opskiften så du får den i europæiske mål!

Kommentar
Fra : patrickfridal


Dato : 15-09-04 18:50

tedd hvordan ?

Kommentar
Fra : patrickfridal


Dato : 15-09-04 18:54

kan man ændre teksten til dansk evt. ?

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 15-09-04 19:03

desværre ikke til dansk, men du kan ændre målene i den grå boks ved at trykke på "change size or US/metric" Så kommer der en ny tekst frem, hvor du kan sætte prik i metric og så trykke på Update!

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 15-09-04 19:06

Så det bliver til
473 ml all-purpose flour (hvedemel vil jeg tro?)
30 ml granulated sugar (stødt sukker)
0 ml salt (et drys salt)
2 large eggs, separated into whites and yolks (æg delt i blomme og hvide)
30 ml melted butter (smeltet smør?
426 g milk (mælk)


Kommentar
Fra : patrickfridal


Dato : 15-09-04 19:08

ja .. men hvad med det neden under ? der hvordan det ældes og dejen bliver til = kan du over sætte det sådan nogen lunde ?

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 15-09-04 19:34

1. Pisk blommen ud sammen med det sigtede mel, sukker og salt!
2. Tilføj det smeltede smør og mælk (skulle gerne blive en tynd kremet dej konsistens)
3. Pisk æggehviderne så de bliver lette, og fold dem ind i dejen med en ske eller kniv
4. Opvarm en pande med lidt olie (eller måske smør) på , og smid store skefulde af dejen på, når panden er varm!
5. Lav dem lidt tykkere end almindelige pandekager!
6. Når pandekagen er brun nedenunder og lettere boblet oveni, vender du og steger færdig!
7. Serveres varm!

Bon appetite!

Kommentar
Fra : patrickfridal


Dato : 16-09-04 09:34

tusind tak tedd... så vil jeg prøve igen i aften.... du har reddet min dag :)

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173637
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383620
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste