/ Forside/ Teknologi / Hardware / Lydkort / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Lydkort
#NavnPoint
Klaudi 2530
o.v.n. 2068
miritdk 1625
tedd 1508
refi 1265
pallebhan.. 880
Fijala 850
severino 741
peet49 660
10  Sunowich 657
Svag lyd fra lydkort
Fra : helpmeifyoucan
Vist : 524 gange
100 point
Dato : 17-03-04 21:17

Jeg har formateret mine svigerforældres Compaq 5676, installeret win ME og Office 2000. Og så har jeg sat et nyt lydkort i (soundblaster 4.1). Jeg har også brugt den medfølgende software. Der kommer lyd ud, bevares, men det er dæleme ikke meget, selv om der er skruet helt op.

 
 
Kommentar
Fra : micjo


Dato : 17-03-04 21:24

Først skruet helt, er det på volumen på kortet eller i softwaren. Check lige kontrolpanel- instillinger for lyd, og se om det står rigtigt.
Check lige driverne til kortet. Denne comp-egenskaber-enhedshåndtering. Prøv evt at opdatere driverne. Der kan være "smuttet" noget under installation. Forsøg med andre højtalere/headset, der kan være et defekt stik/kabel.
Hjælper det ikke, så få kortet byttet

Kommentar
Fra : ofa


Dato : 17-03-04 21:26

Så vidt jeg ved er der integreret lydk i compaq ,jeg kunne forestille mig at du skulle fjerne driveren
Enhånd-lydk - fjern.mon ikke der er markeret to.Der er som regel bøvl med samspillet mellem færdig PCére
og ny installationer

Accepteret svar
Fra : peace135

Modtaget 100 point
Dato : 30-03-04 13:44

Hvis dit lydkort er sat på digital output er lyden svage.
prøve at tjekke efter det.

Godkendelse af svar
Fra : helpmeifyoucan


Dato : 25-09-04 08:33

Tak for svaret peace135.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173637
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383622
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste