/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 69375
o.v.n. 67550
refi 58409
Manse9933 45149
tedd 44737
molokyle 40677
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
Manglende lyd på hjemmesider
Fra : EiHaBr
Vist : 411 gange
120 point
Dato : 27-02-04 17:46

Vi har pludselig fået et mærkeligt problem, vi mangler lyd, når vi går ind på hjemmesider hvor der er lyd, f.eks film med lyd, musikgruppers hjemmesider og Krøniken.dk osv.
Lyd virker godt nok når man spiller CD ér.
Vi bruger XP Pro


EiHaBr

 
 
Kommentar
Fra : micjo


Dato : 27-02-04 17:53

Hej
Du skal ind i indstillinger for internet, fanebladet avanceret.Så ruller du ned til punktet "mutimedier" og vinger af hvad din browser må.
Du kan stille mange ting her, bl.a. activeX, film, flash og meget mere.
Mvh Micjo

Kommentar
Fra : Manse9933


Dato : 27-02-04 17:55

det kan godt opstå vis man på et tidspunkt har accpteret at afspille web medier i panelet(medier oppe i toppen af IE)prøv
og klik på medier oppe i toppen,så kommer panelet frem i venstre side gå ned i bunden og tjek medieindstillinger,prøv dig frem.
Manse9933

Kommentar
Fra : EiHaBr


Dato : 29-02-04 23:27

Hej Micjo.
Tak for dit svar, jeg har været inde og set/prøvet indstillinger avanceret-multimedier,
intet hjælper åbenbart lige nu.

Hej Manse 9933
Jeg forstår ikke helt dit svar, men er det ikke det samme som micjo, eller hvor skal jeg ind og forsøge, også en tak til dig.

mvh EiHaBr


Accepteret svar
Fra : molokyle

Modtaget 120 point
Dato : 01-03-04 13:05

At du kan spille cd'er kan skyldes, de bliver afspillet analogt. Dvs. at du har en tynd ledning der går fra dit CD-ROM drev til lydkortet. At der ikke kan afspilles digitalt via bund/lydkort bussen kan skyldes, du ikke har indstalleret din lydkortdriver korrekt. Gå i Start->Indstillinger->Kontrolpanel->Enhedshåndtering->System; find : Enheder til lyd, video og spil. Slet alt dér og REBOOT. Nu genindstallerer du de rette drivere til dit lydkort og alt burde være tipper-topper

</MOLOKYLE>

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 11-07-04 18:41

EiHaBr -> Har du fået løst problemet ?

</MOLOKYLE>

Kommentar
Fra : EiHaBr


Dato : 11-07-04 20:04

Ja tak, problemet er løst.

mvh. EiHaBr

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 11-07-04 20:13

EiHaBr -> Er du så sød at lukke dette spørgsmål ved at acceptere den kommentar du synes hjalp dig bedst på vej. Hvis ikke du finder en sådan kommentar ? Så træk lod

</MOLOKYLE>

Godkendelse af svar
Fra : EiHaBr


Dato : 12-07-04 15:29

Tak for svaret molokyle.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173636
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383607
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste