/ Forside/ Teknologi / Internet / Browser / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Browser
#NavnPoint
Klaudi 20366
molokyle 12124
o.v.n. 8114
miritdk 4839
stl_s 3840
refi 3598
dk 2598
arlet 2470
tedd 2383
10  webnoob 2075
blanke sider i IE6
Fra : papap
Vist : 219 gange
40 point
Dato : 29-11-03 11:39

OS win2k, IE6 SP1. Kører ISC på et lille lan 4 computere + lille 'server' der kører win2k. På de 3 computere virker www.dsr.dk ikke, der returneres blanke sider (står done i venstre hjørne). På en af computerne + serveren er der ikke problemer. Jeg har kørt spybot, hijackthis m.v. ingen problemer. Jeg har checket dll filer - heller ikke noget. Har prøvet at koble firewall fra - det er ikke den.

Nogen gode ideer?

 
 
Kommentar
Fra : JensT


Dato : 29-11-03 12:07

Ja, det er java scripts der styrer siden, så det er i retningen java script afvikling du skal søge problemet.
Evt opdater Microsoft VM
Du skal se i broserens Funktioner - Indstillinger - sikkerhed
samt
broserens Funktioner - Indstillinger - avanceret

mvh
Jens

Kommentar
Fra : papap


Dato : 29-11-03 15:57

Tak for tippet -jeg kan jo godt vise andre sider, hvor der formentligt er java scripts, men jeg har lige opgraderet ms vm - selv om jeg mener at sp4 indeholder den nyeste version - det har ikke hjulpet. Jeg har prøvet opera og mozilla, men problemet er det samme.

Kommentar
Fra : Lasse_Madsen


Dato : 29-11-03 16:01

Har du prøvet "Explorer 2002", jeg har det samme problem i Internet Explorer, så derfor har jeg skiftet over til "Explorer 2002", som også er gratis...

Kommentar
Fra : JensT


Dato : 29-11-03 16:22

Viser brovseren nogen scriptfejl meddelelse - "Vis - Statuslinie" skal være slået til for at se det.?

Kommentar
Fra : papap


Dato : 29-11-03 16:37

jeg har prøvet explorer 2002 - samme problem. Der meldes ikke scriptfejl (statuslinje er slået til)

Kommentar
Fra : Lasse_Madsen


Dato : 29-11-03 16:41

Har du prøvet at geninstallere Internet Explorer???

Kommentar
Fra : papap


Dato : 29-11-03 16:49

yep- ingen effekt

Kommentar
Fra : Lasse_Madsen


Dato : 29-11-03 16:55

Lyder ret mærkeligt...
Har du prøvet at stille spørgsmålet inde på http://www.spywarefri.dk/forum???

Kommentar
Fra : papap


Dato : 29-11-03 16:57

jeg har checket alt for spyware- det er ikke det

Kommentar
Fra : Lasse_Madsen


Dato : 29-11-03 17:09

Har du også fået kigget i HijackThis-loggen???

Kommentar
Fra : papap


Dato : 29-11-03 17:22

yep- se mit første post

Kommentar
Fra : Lasse_Madsen


Dato : 29-11-03 17:24

Ups, overså det lige...

Kommentar
Fra : papap


Dato : 30-11-03 15:38

nu har jeg prøvet at formatere harddisk, installere win2k igen og problemet er der stadigt. Det kan vel ikke være hardware betinget (det ville jo være nuts)...

Kommentar
Fra : anja5


Dato : 30-11-03 16:14

måske skulle du lige gøre som Lasse siger og stille spørgsmålet hos dem der fra spywarefri. Tror de ved noget om den slags, for de danner førergruppen i "sikkerhed" på Eksperten så de ved noget.

Kommentar
Fra : papap


Dato : 30-11-03 17:38

Jeg tror nu ikke det hjælper - jeg har jo lige formateret harddisken og reinstalleret windows

Kommentar
Fra : als


Dato : 30-11-03 20:43

Jeg mener nu at de har besvaret sådan et spørgsmål før.

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176978
Tips : 31938
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404947
Brugere : 218809

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste