/ Forside/ Teknologi / Internet / Sikkerhed / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Sikkerhed
#NavnPoint
stl_s 37026
arlet 26827
miritdk 20260
o.v.n. 12167
als 8951
refi 8694
tedd 8272
BjarneD 7338
Klaudi 7057
10  molokyle 6481
stop pop up
Fra : notatoy
Vist : 362 gange
100 point
Dato : 28-09-03 14:08

Jeg er ved at blive vanvittig, der bliver ved med at poppe alt muligt op på min pc, sommetider virker det som hvis jeg lukker et vindue åbnes 2 andre.. Jeg har set andre spørgsmål herinde som mit og har installeret nogle af de pop-up stoppere der er blevet anbefalet men lige lidt hjælper det.
Hvad gør jeg for at stoppe det, nemt og hurtigt?
Jeg har adsl fra teledanmark og ved jeg betaler for et filter, hvordan gør jeg så jeg spærrer for nogle sider. Mine børn bruger computeren og jeg er ikke interesseret i der skal poppe billeder af mere eller mindre afklædte folk op.
Jeg er ikke det store computergeni, så kom ikke med alt for indviklede løsninger.
Hej fra Notatoy

 
 
Kommentar
Fra : CLAN


Dato : 28-09-03 14:51

Hej
Så sving ind forbi http://www.spywarefri.dk de har løsningerne. Lav også en on-line scan fra samme side + installer evt. også Ad-Aware. http://www.spywarefri.dk/spywarefri-onlinescan.htm
Selv benytter jeg http://www.bayden.com/popper/ til at stoppe alt det popupperi
Hygge...
Søren

Kommentar
Fra : CLAN


Dato : 28-09-03 14:58

NB: Ellers må du downloade http://www.spywarefri.dk/vaerktoj.htm#hijackthis og gemme / sende din log til http://www.spywarefri.dk her blev jeg renset godt ud, se evt. også Als' svar fra dengang jeg havde problemer.
Hvis du køber strengen http://www.kandu.dk/dk/spg/22758 hvad der ikke er nødv. vil du se at både Als og Spywarefri afhjalp mit problem.

Citat
Hej Søren

Nu tager vi den hårde metode, så får du din pc totalrenset for spyware og andet snavs, og det virker.

Start med at køre Spywarefri's onlinescanner og fjern hvad den finder. Her er scanneren:http://www.spywarefri.dk/spywarefri-onlinescan.htm

Derefter skal du hente programmet HijackThis: http://www.spywarefri.dk/vaerktoj.htm#hijackthis Læg det på skrivebordet.

Derefter skal du installere og køre HijackThis. Klik på .exe filen, så kører programmet, klik på scan, klik på save log, kopier loggen, og læg en kopi herind i forum. Pas på! Du må ikke sætte flueben i noget af det den finder og endelig ikke klikke på ”fix checked” Jeg gennemgår så loggen og fortæller dig hvad du skal fixe. Jeg har et indgående kendskab til alle nøgler og URLs der dukker op så du kan være helt rolig.

Vil du være rar ikke at bruge andre forslag så længe du er i gang med dette. Det kan i værste fald lægge din computer død. Jeg bliver nødt til at sige det, selv om det ikke er populært blandt andre hjælpere. Skulle jeg ikke få din pc totalrenset så kan du gå igang med de andre forslag, men jeg KAN få den renset.

mvh
als


Kommentar
Fra : Teil


Dato : 28-09-03 15:29

Norton kan også hjælpe, det hedder annonceblokering.
Og det virker på min pc.
Annonceblokeringen er en del af antivirusprogrammet.

Kommentar
Fra : majbritt05


Dato : 28-09-03 16:28

hej.

Jeg har tidligere døjet MEGET med pop-ups, og fandt ud af at der var noget spyware på min pc. Jeg downloadede Spybot S&D fra www.spywarefri.dk, som fandt 24 forskellige slags spyware. Siden har jeg ikke døjet med det. Jeg lader Spybot tjekke systemmet et par gange om ugen.

Kan klart anbefales.

Kommentar
Fra : als


Dato : 29-09-03 09:24

Teil> Norton annoceblokering hjælper ikke det fjerneste når man som notatoy er blevet hijacked. Jeg har desværre ikke tid til den hårde metode, men på Spywarefri har de: http://www.hostedstuff.com/services/forum/?id=1903
NB! Du skal ikke give mig points for der er andre før mig som har henvist til siden.

Kommentar
Fra : Teil


Dato : 29-09-03 16:58

hvad der hjælper er ligegyldigt, jeg ser ikke pop-up reklamer mere.


Kommentar
Fra : als


Dato : 29-09-03 17:11

Citat Teil: Hvad der hjælper er ligegyldig.
Nå! siger jeg bare.

Kommentar
Fra : tadeo


Dato : 30-09-03 21:10

hej.

Jeg bruger to programmer, det ene No Pops det er meget godt, men stopper ikke alle popup, det er et freeware, så har jeg et andet Ad-Guard der er et shareware program, men ret effektivt, nogen gange så effektivt, at jeg må slå det midlertidigt fra, da det kan påvirke andre programmer.

Mvh.

Tadeo

Kommentar
Fra : als


Dato : 30-09-03 22:55

Øh.......Hijacking kan ikke stoppes med norton, adaware, No Pops og hvad det nu alt hedder, men hvis du er indstillet på det vil jeg gerne online rense din pc totalt for snavs, spyware, virus, trojaner og alt andet godt som måtte være på din pc. Jeg garanterer dig for at du får en hurtig og ren pc uden popups bagefter.

Du kører først en onlinescanning her: http://www.spywarefri.dk/spywarefri-onlinescan.htm og fjerner det scanneren finder. Gå derefter ikke ind på andre sider men direkte til den side hvor du skal downloade det lille program HijackThis.

Direkte link til HijackThis: http://www.spywarefri.dk/vaerktoj.htm#hijackthis
Derefter skal du køre HijackThis. Klik på .exe filen, så kører programmet, klik på scan, klik på save log, kopier loggen, og læg en kopi herind i forum.
Lad være med at slette noget selv med Hijackthis, det kan ødelægge alt.

Nu skal jeg så undersøge loggen og det bliver nok først imorgen onsdag. Jeg undersøger hver en nøgle og vil så fortælle dig hvad du skal slette. Du behøver ikke være bange for at jeg sletter noget forkert for jeg har et indgående kendskab til den slags. Jeg tyder logs i fora herhjemme og i udlandet. Husk endelig ikke at slette (fixe) noget før jeg giver dig besked.
Bagefter har du en helt ren pc UDEN popups
Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173634
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383602
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste