/ Forside/ Interesser / Helbred / Slankekure / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Hvad gør jeg???
Fra : AnniRKK
Vist : 404 gange
30 point
Dato : 22-09-03 19:00

Hejsa

Nu er jeg kommet så langt i min livsstilsomlægning, men jeg er kommet til de døde punkt. Der hvor vægten står stille og ikke vil røre sig ud af flækken, og jeg er træt af det.. Det skal lige siges at det ikke er en slankekur.. Hvilket er noget man kun bruger om de kure der tager 10-14 dage måske en måned, men hvor du falder tilbage i samme fure, som du kørte i inden du begyndte med kuren.

Jeg er interesseret i at høre fra andre der har prøvet at ligge deres livsstil om, og høre hvad I gjorde, når i nåede det døde punkt og nålen på vægten bare ikke ville flytte sig.. ?? Jeg vil lige sige at jeg på 3 måneder har tabt mig 8 kg, på at ligge min kost om.

Nysgerrige lette hilsner fra
Anni

 
 
Kommentar
Fra : dux_delux


Dato : 22-09-03 19:08

Hej Anni,

Her nogle gode sites som man kan abonnere på som hjälper at holde gejsten oppe.
Har utroligt gode & sunde tips!

http://www.jubii.dk/nyhedsbreve/nyhedsbrev.asp?brev=Slanketip
http://www.sikkerslank.dk
http://www.slankenyt.dk
http://www.nomedica.dk/
http://www.iform.dk/Crosslink.jsp?d=102&a=551


Kommentar
Fra : dux_delux


Dato : 22-09-03 19:09

Hej Anni,

Her nogle gode sites som man kan abonnere på som hjälper at holde gejsten oppe.
Har utroligt gode & sunde tips!

http://www.jubii.dk/nyhedsbreve/nyhedsbrev.asp?brev=Slanketip
http://www.sikkerslank.dk
http://www.slankenyt.dk
http://www.nomedica.dk/
http://www.iform.dk/Crosslink.jsp?d=102&a=551


Kommentar
Fra : pbp_et


Dato : 22-09-03 21:16

Her i huset har vi to personer smidt tilsammen 22 kg ved at spise masser af kød, masser af grønsager og holde igen - dvs skære forbruget ned til halvdelen af kartofler, ris, spaghetti og brød. Vi har ikke haft særlige stop undervejs, men skal til gengæld spise måltiderne til tiden!
mvh. pbp

Kommentar
Fra : AnniRKK


Dato : 23-09-03 10:58

Hejsa igen

pbp_et jeg vil lige sige hvilket jeg jo ikke har nævnt, jeg køre efter den filosofi der hedder at man samlet på en dag må få 100 g kød. Og så kan jeg se at jeg er modsat af dig. Holder ikke igen på kartofler, ris osv. Da jeg er af den overbevisning at animalske fedtsyre ikke er godt for kroppen. Der er noget i det, der er med til at øge ricikoen for at få kræft, og oftere ricikere man at der kommer blodpropper. Da kroppen ikke kan omdanne det animalske fedtsyre til brugbart brændstof i kroppen. Derfor kun de 100 g kød fordelt på hele dagen.

Anni

Kommentar
Fra : splitz


Dato : 05-11-03 23:33

Hej Anni... tillykke med vægttabet det er flot... På et tidspunkt i alle kure står vægten stille men bare rolig det begynder igen det er bare med at holde skandsen lidt endnu så skal du se..... det kan være utrolig svært at holde modet oppe når man ikke kan se resultater på vægten men gå en tur hver dag og gør du det allerede så gå en smule længere hver dag.
pøj pøj med det
knus
splitz

Accepteret svar
Fra : janni_s

Modtaget 30 point
Dato : 02-12-03 18:40

hej anni. står selv i samme situation, og ved hvor hårdt det er. jeg træner selv meget, og har tabt mig den vej. i de "døde" perioder, hjælper det på mig at holde pause en dag eller to og så starte igen. Jeg ved godt man ikke kan holde pause med sine kostvaner, men prøv at "glemme det" en dag eller to. ikke ment at du så bare skal fylde dig med diverse sager. lidt svaært at forklare, håber du forstår det, det hjælpr på mig. held og lykke.

vh janni

Kommentar
Fra : henningborchert


Dato : 05-12-03 09:53

Hej Anni

Jeg har løsningen. Du skal holde regnskab med din kost. Det er imidlertid næsten umuligt at gøre manuelt, så jeg har lavet et regneark, der styrer det og dag for dag, måltid for måltid fortæller dig om du spiser rigtigt. Hvis du er interesseret kan du blot sige til, så sender jeg dig en kopi. Jeg har selv tabt mig over 32 kg ved at holde nøje øje med min kost ved dette værktøj.

Det største probem er at man efter en kostomlægning ofte fokuser på at få grønt og frugt, og derved får for mange kulhydrater og for lidt protein. Det giver stilstand på vægten, man tager ikke på af en sådan kost, men den er umulig at tabe sig af.

Kommentar
Fra : tempraslamse


Dato : 10-03-04 20:56

Hej Anni....

Tillykke med vægttabet... KAAAANON...

Jeg vil sige, at det er bare om at holde fast...og ik se på vægten så meget, men stadig veje dig som du plejer... det skal nok komme...

Jeg gør selv det, at jeg går lidt ned i KCAL, når den står stille... så prøv det og lad mig høre hvordan det går...pusser@adslhome.dk
mvh Tempraslamse

Godkendelse af svar
Fra : AnniRKK


Dato : 09-04-04 15:04

Tak for svaret janni_s.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173964
Tips : 31682
Nyheder : 719565
Indlæg : 6385932
Brugere : 218287

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste