/ Forside/ Teknologi / Telekommunikation / Mobil-Telefoni / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Mobil-Telefoni
#NavnPoint
Klaudi 19220
refi 17101
Nordsted1 13879
o.v.n. 13756
Kortoverv.. 9673
thyfoon 6564
Ghettofam.. 6087
rotw 5524
katekismus 5124
10  g_h 4281
Infarød forbindelse m. T310
Fra : oleo
Vist : 227 gange
90 point
Dato : 01-09-03 15:40

Er der nogen der har en forklaring på hvorfor computeren afbryder sendingen af billeder til T 310. Det går fint med en Siemens S55. Men med Sonyen kommer der en besked om at kommunikationen mellem telefon og computer er ved at blive afbrudt efter ca. 30 sek. efter der er gang i billedeafsendelsen.
oleo

 
 
Kommentar
Fra : rasmus91


Dato : 02-09-03 20:19

Maske er det fordi at der er automatisk slukker på den infarøde, så den slukker efter ti minutter. det kan være at den har været aktiveret for læbge.

Kommentar
Fra : oleo


Dato : 02-09-03 20:50

Jeg har været opmærksom på den automatiske slukker, så det er ikke det, ellers tak for svaret Oleo

Kommentar
Fra : oleo


Dato : 02-09-03 20:51

Jeg har været opmærksom på den automatiske slukker, så det er ikke det, ellers tak for svaret Oleo

Kommentar
Fra : janhof


Dato : 03-09-03 17:11

Hey.. det kan være det er forkert billed-format, eller at der ikke er hukommelse nok til den handling du udfører..
Prøv at overføre billeder med S-E´s image editor, som du henter hér..
http://www.sonyericsson.com/fun/page.jsp?application_area.application=ImageEditor&application_area.left_nav=sh_picture_nav&help=OnlineImageEditor
Go f´nøjelse..
janhof@besked.com

Kommentar
Fra : oleo


Dato : 04-09-03 22:46

Tak for hjælpen janhof.
Det virker
Oleo

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176897
Tips : 31928
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404472
Brugere : 218793

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste