/ Forside/ Teknologi / Internet / E-Mail / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
E-Mail
#NavnPoint
o.v.n. 20481
miritdk 16341
refi 14168
Klaudi 13899
dk 5455
tedd 5322
webnoob 5125
BjarneD 5014
emesen 4154
10  bentjuul 3460
Kan ikke sende mails efter opdat. af OE
Fra : grumme
Vist : 180 gange
100 point
Dato : 18-08-03 19:55

I sidste uge fik jeg opdateret OE til 6.0. Herefter kan jeg ikke sende mails, men godt modtage. Jeg har forsøgt at fjerne nogle filer (wab32.dll og wab32res.dll) og installere dem igen.

TDC hotline vil have mig til at afinstallere og geninstallere både OE og Windows, men det tror jeg ikke, at jeg kan finde ud af.

Er der nogle derude, der har nogle gode idéer?

Grumme


 
 
Kommentar
Fra : mrhan


Dato : 18-08-03 20:02

Hej

Du bør da lige undersøge om dine instillinger skulle have ændret sig på grund af din opgradering.
Prøv f.eks. at tjekke dine server indstillinger under din konti. Det kan jo være at serveren for udgående post har ændret sig og derfor ikke virker.

Hilsen
mrhan

Kommentar
Fra : acronym


Dato : 31-10-03 00:01

Klik start -> kør -> skriv REGEDIT
Find nøglen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}

Ændre værdien IsInstalled fra 1 til 0
Genstart
Hent OE6 igen fra MS download center

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173636
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383606
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste