/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 74633
o.v.n. 67550
refi 58409
tedd 45257
Manse9933 45149
molokyle 40687
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
Lyd forsvandt
Fra : ThomasCSR
Vist : 103 gange
100 point
Dato : 18-02-22 09:36

Jeg har i årevis brugt programmet Subtitle Workshop uden problemer.
For et par dage siden, begyndte lyden at blive svagere og jeg måtte genstarte PCen for at få lydniveauet op igen.
Her til morgen forsvandt lyden helt, og jeg har ikke kunne få den tilbage.
Lyden i andre programmer virker fint.
Jeg har geninstalleret codec-pakken og også Subtitle Workshop uden forbedringer.
Er der nogen, der har en ide?

 
 
Accepteret svar
Fra : Brassovitski

Modtaget 110 point
Dato : 18-02-22 09:47

Prøv at afinstallere programmet og tilhørende codec, med programmet Iobit i uninstaller. Mange programmer efterlader 'stumper' som kan forhindre en ny ren installation.

Godkendelse af svar
Fra : ThomasCSR


Dato : 18-02-22 10:11

Tak for svaret Brassovitski.
Jeg brugte nu CCleaner, men det hjalp.
Det var ikke nok bare at overskrive den gamle installation af Subtitle Workshop.

Kommentar
Fra : Brassovitski


Dato : 19-02-22 18:31



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176688
Tips : 31918
Nyheder : 719565
Indlæg : 6403184
Brugere : 218746

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste