/ Forside/ Karriere / Erhverv / Markedsføring / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Markedsføring
#NavnPoint
refi 860
Kortoverv.. 520
ans 480
katekismus 450
dova 410
Nordsted1 360
pallebhan.. 310
EXTERMINA.. 300
arne.jako.. 250
10  gummianden 250
Erfaring med e-marketing og nyhedsbreve?
Fra : cristian2
Vist : 83 gange
100 point
Dato : 23-08-21 17:32

Vi skal i gang med nyhedsbreve til en smykkeshop på nettet og har kontaktet to bureauer. De skal have 30-60.000 kr for at sætte tingene op med forskellige tempaltes, flows osv i Klaviyo. Det er over vores budget. En ven har så rådet mig til selv at sætte Klaviyo op guidet af Youtube-videoer. Det vil jeg nu ikke turde. Jeg overvejer at finde en person til det, der forhåbentlig vil gøre det for en lavere betaling. I den forbindelse kan jeg ikke gennesmskue følgende, som du måske kan hjælpe mig med:

1.
Er opbygningen af ens webshop med Klaviyo i reglen en standard hyldevare (et grundlæggende system) - eller vil opbygningen (og dermed prisen) afhænge af, hvor mange templates, flows, retargeting-elementer man ønsker tilkoblet?

2.
Er det en god idé at få en selvstændig person til at stå for ens emailmarketing frem for de store på markedet såom Ackermann og Sleeknote?

3.
Jeg mener - er ekstraudgiften til de store bureauerikke tjent hjem qua alle deres systemer, templates og den erfaing som de bestrider i forhold til hvis jeg benytter en billigere enmandsvirksomhed?

4.
Eller - kan en enkeltmandsvirksomhed som leverandør generelt være lige så effektiv som de store bureauer, da personen alligevel vil abonnere på templates og e-marketing-websites, der er lige så indholdsrige og up-to-date som dem de store bureauer har udviklet til sig selv?

5.
Der er selvfølgelig økonomisk fordel ved at benytte sig af udenlandske leverandører - men har fx sprogbarrierer noget at sige her, da alle nyhedsbreve i vores tilfælde kun er henvendt til kunder i Danmark?

I fald Klaviyo er et bagvedliggende system, overvejer jeg nemlig at lade en udenlandsk leverandør udføre arbejdet, så vi kan holde os inden for budgettet. Efterfølgende kan jeg så koble en lokal mand på til at udvikle marketing-strategien og integrere den (med re-targeging pop-ups osv) til min webshop.

Hvad siger du til det?


Mange tak for hjælpen!

 
 
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176442
Tips : 31896
Nyheder : 719565
Indlæg : 6401659
Brugere : 218700

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste