/ Forside/ Interesser / Fritid / Biler / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Biler
#NavnPoint
dova 36582
alimak 21685
EA_HS 19179
refi 16217
Cortina01 14584
transor 13718
pallenoc 13678
3773 13117
geu 12469
10  Nordsted1 11856
Lys problem
Fra : ihansen
Vist : 173 gange
500 point
Dato : 13-02-19 11:11

Jeg har en Peugeot 407 fra 2005 hvor langt lys vil ikke holde tændt og venstre blink slår ikke helt fra. jeg har prøvet med en anden retstammekontakt (brugt) men det er det samme. Er der nogen der har et godt bud på hvad der kan være galt.

 
 
Kommentar
Fra : alimak


Dato : 13-02-19 11:17

Da er det nok releet.

Kommentar
Fra : ihansen


Dato : 13-02-19 11:45

Men det kan godt lyse når jeg holder lysarmen.

Kommentar
Fra : Mosebaek


Dato : 13-02-19 13:07


Har du prøvet https://peugeotclub.dk/

Tit får man råd og dåd, af erfarne medlemmer af en bilklub.

M.

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 13-02-19 13:31

Når du holder armen op så er det moment kontakten du bruger.
For at du kan skifte mellem langt og kort lys skal nær/fjern kontakten være aktiveret - så det er måske den som er defekt.


Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 13-02-19 13:37

Haynes bøgerne køber jeg som regel til mine biler. De plejer at være gode.
https://haynes.com/en-au/peugeot/407/2004-2011

Kommentar
Fra : ihansen


Dato : 13-02-19 13:51

Jeg har prøvet med to retstammekontakter og det er desamme.

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 13-02-19 14:29

Så holder jeg på et relæ som Alimak siger.





Kommentar
Fra : ihansen


Dato : 13-02-19 14:36

Tak men hvad med venstre blink der ikke slår helt fra.

Kommentar
Fra : alimak


Dato : 13-02-19 14:45

Det kan også være en stel ledning der driller. Da kan man få sådanne mærkelige fejl.

Kommentar
Fra : alimak


Dato : 13-02-19 14:50

Youtube er din ven.


Kommentar
Fra : ihansen


Dato : 13-02-19 14:59

Har fået målt stel og har forgeves søgt på Youtube

Kommentar
Fra : abbaba


Dato : 13-02-19 15:13

Har du set sikringerne efter.
Får du fejlmelding.

Kommentar
Fra : ihansen


Dato : 13-02-19 15:16

Har set sikringerne efter. Og får ingen fejlmelding.


Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 14-02-19 16:57

Som jeg kunne se inde på den side fra Haynes manualen, så er det den samme ledning som bruges når langt lys og langt blink aktiveres.
Når du aktiverer det lange lys, er der så noget som siger klik nogen steder ( der hvor dine relæer sidder)
Og igen >>> mystiske hændelser kan godt være en stel som mangler et sted.

Jeg har selv ledt efter fejl en gang hvor det viste sig at en baglygte trak stel gennem blink lyset

Kommentar
Fra : 3773


Dato : 14-02-19 17:01

Oplevede engang nogle helt perverse lysproblemer på en 205'er. Den kunne vi ikke finde, men autoelektrikeren kunne. Ud med de ulovlige piratpærer jeg havde monteret. Pga øget strømtræk gjorde de et eller andet slemt ved en box i 205'eren. Alm pærer i og det duede igen. Så måske en tur forbi en autoelektriker. Ham vi havde har altid været en sand tryllekunstner.

Kommentar
Fra : ihansen


Dato : 14-02-19 17:26

Har snart prøvet alt så det bliver nok autoelektrikeren.

Kommentar
Fra : abbaba


Dato : 20-02-19 10:46

Jeg var engang ude for noget der lignede, og dengang skiftede jeg kun pære i den ene side.

Kan det mon have noget med modstanden i selve pæren, at de ikke er helt ens parvis.

Kommentar
Fra : ihansen


Dato : 20-02-19 12:53

Nej de er skiftet parvis.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174886
Tips : 31764
Nyheder : 719565
Indlæg : 6391895
Brugere : 218410

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste