/ Forside/ Interesser / Familie & Relationer / Andet familie & relationer / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet familie & relationer
#NavnPoint
Nordsted1 3372
ans 2507
HelleBirg.. 1420
vil.du 996
dova 932
Teil 892
svendgive.. 781
refi 590
katekismus 578
10  clou 540
Hvodan vil i forholde jer ?
Fra : bodillouise
Vist : 201 gange
100 point
Dato : 23-09-18 11:19

Min mand er blevet bedstefar for 3 mdr siden. (Først barn for dem, men har to stk udover)
Vi passer af og til de to andre, lige fra de var under et år.
Hans søn og svigerdatter (25 og 34 år) har den ide at alle ikke må holde barnet og man skal spørge om lov til at holde. Farfar har fået lov 3 gange (de bor tæt på os) jeg har det sådan at jeg vil ikke spørge og er blevet så sær og at jeg ikke vil holde selv om de spurte. Jeg følger at man efterhånden virker lidt ligeglad for barnet og det er jo synd for barnet også på længer sigt. Jeg husker tilbage da jeg blev mor at alle skulle da se og holde min datter, da jeg syntes hun var en bedste skabning.
I fredages var vi sammen, hvor de sidder og siger at hvis nogle skal holde hende skal de sidde ned, da der er risiko for at folk kan tabe hende. hvem der må holde barnet.
Jeg kunne da kun sige at det var utroligt at farfar havde fået lov til at holde, da han tabt vores datter, da hun var et par år.
Dagen efter var vi til fest og olde (grisk dame på 81, som både passer hus og have) sagde at hun kunne tage hende. Her fik hun at vide at hvis hun satte sig ned kunne hun sidde med hende (dette fik hun så lov til i 2-3 min)
Vi skal til barnedåb om en mdr og de har ikke de store penge, så jeg kunne forstille mig at de ingen køkkenhjælp har. Kan jeg være bekendt at lade hver med at hjælpe ? Hvis man ikke er god nok til baby syntes jeg - vil jeg da heller ikke være god nok til at skulle lave noget for dem.

Jeg overvejer faktisk at når vi for hund næste gang. Vil jeg sige til dem at de godt må komme ud og se den, men de ikke må rør den (så kan de jo se hvordan det er)

Vil sige at de godt kan skrive og spørge om vi giver mad, da de trænger til at komme ud, dette ved jeg squ heller ikke om jeg gider mere (altid mig da laver mad og rydder op)

Svigerdatteren siger mange ting som hun ikke altid tænker over hvordan hun siger dem.
Da hun var højgravid fik jeg den at hun kunne jo låne mit tøj, for nu var vi jo samme størrelse (vil dog mene at hun var noget større). Til sundhedsplejerske (som er omkring de 60) spurte hun om hun virkelig kunne besvar en SMS.
Jeg ved godt jeg ikke er farmor og dette skal jeg heller ikke være. Men min mand og jeg har kendt hinanden i 21 år, så jeg er heller ikke en helt fremmede person.
Min mand tager aldrig problemer op med sine børn - da han er bange for at blive uvenner med dem. Han snakker dem heller efter munden og affinder sig i deres løsninger. Så rent far er han ikke den bedste person., da han ikke siger sin ærlig mening til dem (han siger det de gerne vil hører) Jo hvis man ser det fra hans børns sidde hopper han og danser for dem efter deres pibe.
Hvad vil i gør ?

 
 
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174505
Tips : 31730
Nyheder : 719565
Indlæg : 6389685
Brugere : 218349

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste