/ Forside/ Teknologi / Hardware / Pc'er / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Pc'er
#NavnPoint
Klaudi 44751
o.v.n. 40523
refi 29114
Fijala 19253
molokyle 16243
webnoob 13935
peet49 11383
EXTERMINA.. 10755
severino 10622
10  miritdk 9779
USB
Fra : kj
Vist : 141 gange
200 point
Dato : 22-03-18 15:44

Jeg har en HP Elite 8500, der er 6 USB stik på bagsiden der alle virker.
På fronten har jeg 4 USB der pludselig ikke virker, hvad er gået galt.

 
 
Kommentar
Fra : marken84


Dato : 22-03-18 15:50


Har de virket?

Kommentar
Fra : ThomasCSR


Dato : 22-03-18 16:46

Du går i første omgang ind i "enhedshåndtering" (I Windows 10 er det windowsknappen og x. Så er der en menu.)
I enhedshåndtering finder du USB. Klik på det. Hvis der er fejl, vises det med et gult mærke. Hvis du ser det, højreklikker du på det og opdater driver. Hvis fejlen bliver ved, kan du slette driveren. Sp genindstallerer Windows en ny. (Hvis der er fejl i en driver, men det er den nyeste, bliver den ikke overskrevet. Derfor omvejen at slette den helt.)
Det KAN selvfølgelig være en hardwarefejl, men det sker ikke ofte.

Kommentar
Fra : Soren_Steen_Nielsen


Dato : 23-03-18 11:56

Har du fysisk været inde i selve maskinen? For stikkene på fronten er næsten altid forbundet med bundkortet med ledninger som sidder i et stik. Disse kan man meget let komme til at hive ud.


Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 23-03-18 20:14

På min pc er der blå lys i de forreste?
Ellers er de meget nemme at rykke ud af bundkortet - som allerede skrevet.

Muligvis en fejl i Bios - hvis du roder med den slags - noget med at slå USB strøm fra i slukket tilstand.

Citat
På fronten har jeg 4 USB der pludselig ikke virker

Hvad har du tilsluttet? siden det ikke virker mere - virker det på de bagerste porte.
Og husk at visse ting kan ikke køre på den strøm som USB kan give.
Og er det USB 2 eller 3 du har? fronten.

Kommentar
Fra : kj


Dato : 28-03-18 14:41

Det er USB 2 jeg har på fronten.
De har virket og alle på bagsiden virker, og jeg har ikke været inde i maskinen.
Det sidste der har været tilsluttet er min telefon.
Der vises ikke fejl i enhedshåndtering.
Jeg har ikke været i BIOS og lave ændringer

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 06-04-18 14:47

kj ->

Citat
...jeg har ikke været inde i maskinen.


Tjek alligevel:

Citat
For stikkene på fronten er næsten altid forbundet med bundkortet med ledninger som sidder i et stik.


Kilde: https://www.kandu.dk/spg178922.aspx#2042137
</MOLOKYLE>

Kommentar
Fra : ThomasCSR


Dato : 14-04-18 17:24

Hmm
Jeg har et tilsvarende problem. Jeg tror, det er noget med, at nogle af stikkene er til USB 2 og andre til USB 3.
Jeg kan ikke få USB 3 til at virke.
Det lader til, at der er settings i strømstyring, der har noget med USB at gøre.
Jeg har lige brugt hele dagen på at finde drivere...
Jeg er ikke kommet videre - desværre.

Kommentar
Fra : kj


Dato : 16-04-18 09:40

Jeg er heller ikke kommet videre, jeg har tilsluttet en USB hub på en af de bageste og bruger nu den i stedet for de forreste.

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 16-04-18 21:16

kj -> Nød lærer nøgen kvinde ...at spæne !
</MOLOKYLE>

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174026
Tips : 31690
Nyheder : 719565
Indlæg : 6386421
Brugere : 218292

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste