/ Forside/ Teknologi / Hardware / Pc'er / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Pc'er
#NavnPoint
Klaudi 44251
o.v.n. 40523
refi 29114
Fijala 19253
molokyle 16243
webnoob 13935
peet49 11383
EXTERMINA.. 10755
severino 10622
10  miritdk 9779
video
Fra : kivi
Vist : 70 gange
100 point
Dato : 09-11-17 12:25

jeg har lagt en selvoptaget video ind og den viser også billeder men når så trykker på en af dem for se hvad der er får jeg denne besked " ugyldig værdi for regestreringsbasen " er der en som kender dette problem

 
 
Kommentar
Fra : ThomasCSR


Dato : 09-11-17 12:27

Hvilket format har du lavet filmen i?
Prøv at køre CCleaner.

Kommentar
Fra : kivi


Dato : 09-11-17 13:03

jeg har kun impoteret fra sd til pc men der står mp4 på billederneog jeg har lige kørt ccleaner

Accepteret svar
Fra : ThomasCSR

Modtaget 100 point
Dato : 09-11-17 14:34

Prøv at højreklikke på en af dem og vælg: "åben med".
Se om der dukker et program op, der kan afspille dem.
Måske skal du have installeret en codec-pakke.
Jeg bruger k-lite mega, men Apples QuickTime plejer at få mp4 til at spille.

Kommentar
Fra : kivi


Dato : 09-11-17 14:44

jeg prøvede at converter den og brænde den på skive de kunne den godt

Godkendelse af svar
Fra : kivi


Dato : 09-11-17 14:50

Tak for svaret ThomasCSR.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173760
Tips : 31672
Nyheder : 719565
Indlæg : 6384398
Brugere : 218263

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste