/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kebab-krydderi
Fra : gywerd
Vist : 236 gange
200 point
Dato : 02-06-16 18:35

Jeg prøver at ramme en "korrekt" krydderiblanding til Döner Kebab. Jeg har fundet følgende omfangsrige liste gennem Google, men prøver at afgrænse det lidt og håber, nogen kandu-brugere har erfaring med det tyrkiske køkken. Selvfølgelig er der ikke kun ét svar på spørgsmålet, da det vel afhænger af husmorens præfererencer og veksler fra region til region. Men jeg håber der kan siges noget generelt, og selvfølgelig frasortere krydderier, der er atypiske for det tyrkiske køkken:

Salt, oregano, hvidløgspulver, løgpulver, chilipulver, sort peber, kanel, timian, merian, salvie, stødt koriander, stødt muskatnød, persille, stødte nelliker, paprika , stødt ingefær

 
 
Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 02-06-16 21:33

der findes en side www.tyrkiske.dk
som ikke vil vises på ipad
https://www.facebook.com/Tyrkiske/

og her er lidt information
http://dejligt.com/arkiv/tip-of-the-day-kebab-parloer/


Kommentar
Fra : kirstensophie


Dato : 04-06-16 18:25

spidskommen pulver må være et must

Kommentar
Fra : gywerd


Dato : 10-06-16 19:56

Domænet tyrkiske.dk er slet ikke registreret jf. dk-hostmaster - ikke så mærkeligt at det hverken vises på iPad, smartphone eller PC...

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177409
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407776
Brugere : 218874

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste