/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagesten af aluminium.
Fra : PS.BMW
Vist : 489 gange
200 point
Dato : 09-08-15 07:49


Er det smart at bruge en aluminium plade på ca. 2,5 cm som bageplade.
Vil den afgive usunde dampe/ stoffer til brødet.
Bagepapir mellem aluminium og dej så der undgåes direkte kontakt.
Er i besiddelse af en sådan plade og det er det eneste formål jeg kan få øje på.


 
 
Kommentar
Fra : transor


Dato : 09-08-15 09:12

Når nogen bruger en bagesten, er det for at udnytte dens store varmekapacitet ob moderate varmeledningsevne.
Med aluminium er det lige modsat varmekapaciteten er ikke stor ( hænger sammen med denn lave vægt) men varmeledningen er høj. Det sidste er en følge af metalleta mange frie elektroner, som også giver høj elektrisk ledningsevne.

Den duer absolut ikke som bagesten. Men til at stille brød og andet på i en ovn kan den da bruges.

Hvis det er rent llau uden lakering, kan det ikke afgive noget skadeligt til maden.

Accepteret svar
Fra : bentjuul

Modtaget 200 point
Dato : 09-08-15 09:50
Godkendelse af svar
Fra : PS.BMW


Dato : 09-08-15 17:22

Tak for svaret bentjuul.

Det ser ud som om jag har det bedste materiale, nu skal det skæres så det passer til ovnen og så må vi se om det bliver gode langtidshævet grovbrød.

Mvh.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177413
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407802
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste