/ Forside/ Teknologi / Hardware / Pc'er / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Pc'er
#NavnPoint
Klaudi 45421
o.v.n. 40523
refi 29114
Fijala 19253
molokyle 16243
webnoob 14445
peet49 11383
EXTERMINA.. 10755
severino 10622
10  miritdk 9779
Slette post.
Fra : sigfrid
Vist : 532 gange
200 point
Dato : 22-07-15 09:05

Jeg får hver dag brev i min e-mail fra en dating side som jeg gerne vil af med, nogen der kan forklare hvordan gerne detaljeret så jeg kan forstå det. Ikke så skrap til pc.
V.H Sigfrid.

 
 
Kommentar
Fra : marken84


Dato : 22-07-15 09:26


Under normale omstændigheder er der et link på din mail hvor der står enten afmeld post eller unsubscribe.

Dette link klikker du på, så skulle sagen være ude af verden.

Hvis ikke må du skrive igen og fortælle mere...

Kommentar
Fra : Soren_Steen_Nielsen


Dato : 22-07-15 09:38

Hvis marken84's råd ikke hjælper så undersøg om der skulle være en mulighed i det program som du bruger til at læse dine mails i. Det kunne tænket at der var noget som for eksempel hedder "message rules" hvor du kan du kan sætte handlinger op over for betemte mails. Det kunne for eksempel være automatisk at slette mails fra bestemte afsendere.

Det kan også tænkes at den udbyder som du har din postkasse hos har noget tilsvarende.


Accepteret svar
Fra : boyelauritzen

Modtaget 210 point
Dato : 22-07-15 09:59

Det er nemt, hvis du har en Gmail konto, i så fald kan du blot blackliste og anmelde mails som spam.

Automatisk slettede mail bliver flyttet over i spam register, og kan stadig læses nogen tid.

NB1: Det har man brug for når samme adresse mail adresse benyttes til at sender færge billeter Mallorca-Barcelona er anmeldt som "spam" fordi der er kommet uønskede reklamer sendt fra samme adresse.

NB2: En G-mail konto er gratis, mod at "Google" snager i din information, som de så kan sælge til firmaer der målretter deres reklame, netop mod det der har din interesse netop nu.

Googles person profil af mig er "god".
Jeg får undertiden reklamer, på min google søgning på nettet, der reklamere for produkt, før jeg har erkendt at have behovet.

Googles person profil på mig er desvære lang bedre, end jeg bryder mig om, hvis "Big Brother is washing you" vil man - via den information Google har samlet - kunne terrorisere mig til døde på www.

Upåagtet at Googles Firma politik er ok: "De er ikke onde", kan Google have solgt informationen videre til andre, der kan være/blive onde!

Risiko jeg har valgt at leve med, mod den gratis og nem g-mail, og Google søgning, der meget hurtig giver hits prioriteret specielt efter min profil.

Det er rart.


Kommentar
Fra : Oldboston


Dato : 22-07-15 13:12

Blot en eftertanke til sigfrids spørgsmål og boyelauritzens indlæg. Det er naturligvis sandt, at det er ganske let og uproblematisk at bruge de gratis tjenester, som fx gmail. Og man kan næsten lige så meget, som man kan på de betalte og konkurrerende webmailadresser som f. eks. mail.coms premium service. Alligevel vælger jeg helt klart at betale de ca. 150 kr. om året for en betalt premium webadresse. For det første slipper jeg for det håbløst lavstatusprægede "gmail" domæne. For det andet modtager jeg ingen reklamer på mail.coms premium mail. For det tredie bliver min mailadresse ikke solgt videre til spillecasinoer, rejsebureauer, datingfirmaer og andre tredierangs "aktører". Spammail kan ikke helt undgås, men næsten, men så er der netop muligheden for f, eks, at bruge filtre til at afvise eller slette automatisk. Der er flere andre fordele ved at betale et beskedent beløb, bl. a. kan man vælge mellem et stort antal domænenavne, bruge lagerplads i skyen, bruge planlægningskalendre , sikkerheden er langt højere end i de gratis tjenester, og meget andet. Så marken84 har helt ret i sit svar, også på gmail er der spamfilter, men jeg mener bare, at fordelene ved en betalt postkasse er så store
at man har ubetinget mest glæde af den mulighed. Jeg vil lægge et råd mere, nemlig at man foruden sin betalte postkasse hos mail,com eller en tilsvarnede seriøs udbyder, kan oprette en gratis postkasse, som man kun bruger til internethandel o. lign. Så vil alle reklamer, nyhedsbrve etc. gå til den. Eksempel: du kan oprette en betalt hovedkonto som premium konfo, hvor du vælger et navn, som passer til dit behov f. eks.: sigfrid@mail.com eller murersigfrid@mail.com eller lignende. Den betaler du så 19 Dollars for årligt, måske rabat ved 2 år ad gangen. Ved siden af den opretter du så en gratis bikonto: sigfridnethandel@mail.com eller sigfridkommerciel@mail.com, den koster ingenting, og du laver et link mellem de to konti, så du ser alle mails i din hovedkonto uden nogensinde at behøve åbne for den anden konto. Men ingen af dine kommercielle kontakter vil nogensinde få oplyst din private mailadresse, så hvis de oversvømmer dig med spam eller nyhedsbreve, som mange gør, så bliver de liggende i din bikonto, hvor du kan også lægge den i foldere, der slettes efter et tidsrum, du bestemmer.
Når boyelauritsen har valgt at løbe en risikon, fordi "de" "ikke er onde!, (selv om de måske kan blive det) spørger jeg, om nogen mon har tænkt på, at tyskerne havde vundet 2. verdenskrig, hvis google havde eksisteret dengang. hvorfor? Jo, fordi det intetsteds i verden havde været muligt at organisere en frihedskamp/modstandskamp, uden at enhver, der var aktiv i kampen, ville få al sin færden sporet og blive lynhurtigt pågrebet. Mon nogen her har læst Orwells "1984"? For så ved man, at 1984 er meget længe siden og at individets trang til at forsvare sine frihedsrettigheder er stort set forsvundet som dug for solen, fordi det er "billigere" og "lettere" at frigive enhver oplysning om sig selv både til "de gode" og de "måske onde".

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 22-07-15 13:35

Om man kan blive sporet? mener at alle Danske udbyder har pligt til at gemme oplysninger i 2 år, så ens færden er alligevel kontrolleret.
Der imod er Facebook endnu værre, samt mobile apps - men hvem tænker lige på det..alle bruger det jo, altså må det være sikkert = se efter hvad hver app kræver af tilladelser eller få et program der forhindrer at oplysninger kommer videre.
Om Google sælger adresser videre tvivler jeg på, da brugerne ville flygte med det samme - der imod bruger de og alle andre gratis services vore Cookies til at vise reklamer med (kandu/youtube er et godt eksempel), dette kan undgåes ved at pille lidt ved Cookie indstillinger.
Bruger man sin mail adresse med fornuft, får man intet man ikke burde have - ellers kan man jo bare oprette en ekstra til de sider man er i tvivl om, eller bruge en side som http://www.mytrashmail.com/

Citat
Jeg får hver dag brev i min e-mail

Måske du skule oplyse hvilken udbyder du bruger eller du bruger et mail program

Kommentar
Fra : sigfrid


Dato : 22-07-15 17:03

Nu prøver jeg at anmelde spam som boyelarizen anbefaler, så ser jeg lige hvad der sker.
Det er G-Mail jeg har og det jeg får heder Zoosk har aldrig åbnet det, er lidt forsigtig.

Kommentar
Fra : marken84


Dato : 22-07-15 17:08


Du kan også prøve denne side:

http://www.wikihow.com/Delete-Your-Zoosk-Account

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 22-07-15 18:13

GMail har et særdeles godt spamfilter, men det er dig selv der skal anmelde dem der ikke bliver fanget og det gør du med kapapen Rapporter spam.
Endvidere skal du være opmærksom på at der i SPAM godt kan ligge mails som ikke er spam, så se efter før du sletter.

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 22-07-15 18:15

Citat
kapapen Rapporter spam

Tror heller ikke mine ´knapper´ virker som de skal, men du forstod det sikkert.

Kommentar
Fra : o.v.n.


Dato : 23-07-15 00:17

Citat
Det er nemt, hvis du har en Gmail konto, i så fald kan du blot blackliste og anmelde mails som spam.
det her er kun en oplysning om at Hotmail som nu hedder Outlook og Yahoo mail kan det samme som den af mystiske årsager altid fremhævede Gmail
Sæt en markering ved den uønskede mail så åbner en menu ovenover hvor du kan rapportere som spam og blokere for afsenderen.

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 23-07-15 01:54

Citat
Sæt en markering ved den uønskede mail så åbner en menu ovenover

Hvor har DU den fra - man markerer den uønskede Mail og Rapporterer som SPAM = ingen MENU.

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 23-07-15 01:54
Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 23-07-15 08:53

Det nemmeste må da være at gå ind på omtalte datingside og melde email notifikationer fra.
..eller simpelthen nedlægge din konto, hvis ikke du benytter den?

Får du derefter stadig mail fra sitet? Så anmelder du firmaet for SPAM:

http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Om-Forbrugerombudsmanden/klagevejledning

</MOLOKYLE>

Kommentar
Fra : sigfrid


Dato : 23-07-15 09:41

Jeg har nu meldt den som spam, og har ikke fået nogen endnu i dag så nu venter jeg og håber den er væk. Jeg ved ikke hvordan jeg har fået den ind har aldrig haft den åbnet og har ingen konto så vidt jeg ved. Sigfrid.

Godkendelse af svar
Fra : sigfrid


Dato : 24-07-15 08:44

Tak for svaret boyelauritzen.
Har ikke ser den i 2 dage, så nu regner jeg med at den er væk, tak for alle svarene.
V.H Sigfrid.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174822
Tips : 31764
Nyheder : 719565
Indlæg : 6391537
Brugere : 218397

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste