/ Forside/ Teknologi / Multimedie & design / Andet multimedie / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet multimedie
#NavnPoint
refi 19159
Klaudi 12095
severino 5400
pallebhan.. 4553
molokyle 4203
o.v.n. 3762
bentjuul 3670
tedd 3497
miritdk 2644
10  dk 2595
Slette alt ipad????
Fra : jalagi
Vist : 391 gange
300 point
Dato : 23-05-15 18:52

Hej .Har en ipad som skal skifte ejer.Hvad gør jeg ??Skal jeg slette alt ? bliver den så som den var da jeg købte den altså den software ios 7, jeg har den opdateret nu til iso 8,3 Kan den nye ejer så gå ind og opdatere til iso 8,3 igen??? Det kan nok ikke skjules at det er noget som jeg ikke har forstand på ??Hilsen Anette

 
 
Accepteret svar
Fra : Klaudi

Modtaget 310 point
Dato : 23-05-15 18:58

Hvad skal jeg gøre, før jeg sælger eller forærer min iPhone, iPad eller iPod touch væk?
https://support.apple.com/da-dk/HT201351

Kommentar
Fra : Klaudi


Dato : 23-05-15 19:00

iOS: Betydningen af "Slet alt indhold og indstillinger"
https://support.apple.com/da-dk/HT201274

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 23-05-15 19:00

Min søn har lånt mig sin iPhone 4 opdateret til 4s
Jeg har nulstillet den i indstillinger > generelt > nulstil
Jeg valgte alt og den har stadig "4s" med ios7

Så det gør din måske også.

Det der jo forsvinder er ekstra indstallerede programmer og alle indstillinger.
De betalte programmer kan ikke genhentes med den nye "konto" (xxx@icloud.com)

Kommentar
Fra : Klaudi


Dato : 23-05-15 19:02

Husk også telefoner og tablets
Det er ikke kun stationære og bærbare computere, der kræver grundig datarensning, inden de lander i fremmede hænder. Det samme gælder for smartphones og tablet-pc'er. På en iPhone eller iPad med iOS kan du fjerne alle personlige data i ’Indstillinger’ ved at vælge ’Nulstil’ og ’Slet alt indhold og indstillinger’.
http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/digitaltguider/ECE2240651/saadan-sletter-du-dine-data-ordentligt-inden-du-saelger-din-telefon/

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 23-05-15 20:42

Gendan hele telefonen - alt burde være slettet:
https://www.youtube.com/watch?v=yGt4k4nuGtk

Hvis ikke du gør det, så gør køber det helt sikkert, da der kan være rester af dine programmer der ´lytter´ med ved den nye ejer - så ikke bare et spørgmål om at SÆLGE, men lige så meget når man køber BRUGT.


Godkendelse af svar
Fra : jalagi


Dato : 24-05-15 00:09

Tak for svaret Klaudi.

Kommentar
Fra : Klaudi


Dato : 24-05-15 09:29

velbekomme

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173636
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383614
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste