/ Forside/ Interesser / Fritid / Biler / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Biler
#NavnPoint
dova 36582
alimak 21585
EA_HS 19179
refi 16217
Cortina01 14584
pallenoc 13678
transor 13218
3773 12917
geu 12469
10  Nordsted1 11856
Booster
Fra : Avant85
Vist : 292 gange
300 point
Dato : 15-10-14 16:57

Jeg har et "Jump & Start + air" apparat, som har stået et par år uden at være i brug.
Nu har jeg endelig brug for - og nu kan jeg ikke få gang i det - og manualen har jeg forlagt

Er der en, som hurtigt kan forklare, hvordan jeg får 'liv' i det

Når jeg sætter lader til, så virker det (viser med en kontrollampe) som om, at det er OK

Venligst Avant85

 
 
Kommentar
Fra : hjkofoed


Dato : 15-10-14 17:06

Den skal først lade i mindst et døgn, men batteriet kan have været så langt nede, at det er faldet sammen.

Kommentar
Fra : Avant85


Dato : 15-10-14 17:12

Ja jeg har tænkt på batteriet, om det har stået for længe

Men skulle lyset og compressoren - ikke kunne tændes, når laderen er sat til OG den grønne ladekontrollampe lyser ok

Kommentar
Fra : hjkofoed


Dato : 15-10-14 17:21

Ikke lige med det samme, du kan nok se på laderen, at den kun leverer mellem 0,5 og 1,5amp., hvilket næppe er nok til at drive pumpen.

Accepteret svar
Fra : transor

Modtaget 300 point
Dato : 16-10-14 02:26

Sådan en billig kineserting er med blybatteri. Når det har stået så længe uden opladning, er det sulfateret, og ikke til at redde.

Godkendelse af svar
Fra : Avant85


Dato : 16-10-14 12:58

Tak for svaret transor.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173631
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383587
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste