/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rødvin, rest
Fra : Troldepige
Vist : 472 gange
100 point
Dato : 17-09-14 09:32

Vi havde gæster til spisning i lørdags og fik rødvin til maden.
Der var en "god sjat" tilbage i en af flaskerne, hvor længe kan den holde sig, så man kan bruge den i maden?
Jeg satte skruelåget på flasken og har haft den stående i køkkenet siden, kan jeg bruge den i maden i aften?

 
 
Accepteret svar
Fra : Bille1948

Modtaget 110 point
Dato : 17-09-14 09:34

Det skulle der ikke være noget i vejen for.

Kommentar
Fra : Kortoververden


Dato : 17-09-14 10:10

Når jeg har sådan noget stående, hælder jeg rødvinen i en isterningpose og smider i fryseren, så har man altid lidt rødvin til saucen når man laver mad.

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 17-09-14 14:29

Du kan godt drikke den rødvin.
Vi har tit en halv flaske stående i nogle dage, fordi maden i mellemtiden kræver Rose/hvidvin eller øller.

Kommentar
Fra : Troldepige


Dato : 17-09-14 16:31

Citat
Når jeg har sådan noget stående, hælder jeg rødvinen i en isterningpose og smider i fryseren, så har man altid lidt rødvin til saucen når man laver mad.


Sidste gang kom jeg det i en isternings-bakke med låg på, men da jeg så ville komme vin-terningerne over i en frysepose blev det et værre svineri, så jeg smed det i vasken.

Isternings-poser er jeg blevet godt og grundigt uvenner med. Jeg har oplevet, at måtte kassere over halvdelen af en pakning fordi de var utætte.
Derfor er jeg begyndt, at bruge bakker igen.

Så min plan var faktisk, at fryse det ned i nogle små bøtter, så det ikke skal pakkes om. Men det smuttede altså.

Godkendelse af svar
Fra : Troldepige


Dato : 17-09-14 16:33

Tak for svaret Bille1948.

Så vil jeg lave dette til aften: http://madplan.nu/recipe.htm?recipeid=10774

Kommentar
Fra : Bille1948


Dato : 17-09-14 16:35

Tak for point, og det ser da lækkert ud.

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 17-09-14 17:22

Uhmmmm - hvornår skal vi komme.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177413
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407803
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste