/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 69375
o.v.n. 67550
refi 58409
Manse9933 45149
tedd 44737
molokyle 40677
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
Internet Explorer-- video
Fra : anuarak
Vist : 221 gange
300 point
Dato : 24-01-14 22:54

Jeg havde problemer med at se video (i bt og eb) -- Internet Explorer viste tom vidio (grå 0verflade)
kunne heller ikke se dem på firefox - -- afinstallerede adobe flasplyer og intallerede den igen -- det hjalp heller ikke -- reformaterede hele Hd og geninstallerede Win 7 - nu virkedede vidio, men efter adskillige opdateringer virker det ikke igen - hvordan løser jeg dette problem -- jeg kan selfølgelig igen reinstallere win 7 men hvad sker der når jeg får opdateringer

 
 
Kommentar
Fra : dbl


Dato : 25-01-14 06:02

Bruger du Avast Antivirus?
Hvis Ja, så prøv at gå ind i "Indstillinger > Administrer tilføjelsesprogrammer > Værktøjslinjer og udvidelser" og set Avast til "Deaktiveret" Genstarte Internet Explorer og se om det har hjulpet.


Accepteret svar
Fra : mig-selv

Modtaget 300 point
Dato : 25-01-14 06:40
Kommentar
Fra : alka


Dato : 25-01-14 10:13

Jeg oplever samme problem nogle gange om året - træls, men pludselig virker skidtet igen ????

Kommentar
Fra : anuarak


Dato : 25-01-14 10:19

hej dbl
jeg bruger microsoft Essential og og win 7 home premium 64 bit


Godkendelse af svar
Fra : anuarak


Dato : 26-01-14 19:24

Tak for svaret mig-selv.--- det lader til at det er et for svært spørgsmål -- har ikke fået løst problemet uden reformatering

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173640
Tips : 31664
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383639
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste