/ Forside/ Interesser / Hus og have / Hus og have / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 30351
3773 22986
pbp_et 20151
dova 19847
ans 13897
stig54 12614
vagnr 12299
transor 10878
trimare46 9592
10  refi 8540
Opvaskemaskine stopper ved 1 minut
Fra : Hovgesen
Vist : 420 gange
200 point
Dato : 10-12-13 16:52

Hej

Jeg har en Siemens opvaskemaskine som stopper alle programmer ved 1 minut tilbage og fortsætter med at køre uden at lave noget. Maskinen er fyldt med koldt sæbevand og tror ikke på den har vasket, samt synes heller ikke jeg kan hører den har lukket vand ud på noget tidspunkt.

Håber nogen kan hjælpe mig med hvad problemet kan være?

Mvh. Lasse

 
 
Kommentar
Fra : Bille1948


Dato : 10-12-13 17:05

Har du checket om afløbet er stoppet?

Accepteret svar
Fra : pbp_et

Modtaget 100 point
Dato : 10-12-13 19:20

Udover det øjensynlige nævnt ovenfor kan det også være fugt i programværket, afbrudt varmelegeme (koldt vand efter kørsel), defekt temperaturføler. Du skal nok ha fat i én, som kan tjekke de ting - men sørg for godt afløb allerførst!
vh
pbp

Kommentar
Fra : Hovgesen


Dato : 10-12-13 20:55

Jeg har lige kørt 2 korte programmer efter hindanden uden problemer. Det ene var med 1 liter eddike for at afkalke. Så jeg venter lige med at konkluderer mere til jeg har kørt et fuldt program med service.

pbp_et : Min første tanke var også at varmelegemet er defekt, men måske er det ikke det alligevel.

Bille1948: Afløbet virker fint da den pumper vand ud nu. Men et godt forsøg

Kom gerne med andre muligheder, jeg vender tilbage når maskinen er fuldt og har kørt et fuldt program.

På forhånd tak for hjælpen til alle


Kommentar
Fra : Hovgesen


Dato : 14-12-13 15:40

Nu har jeg endelig fået kørt et fuldt program med service i og der er problemer med den.
Programmet skulle gerne tage lige under 2 timer, men det tager 4 timer for at komme ned på 1 minut hvor maskinen fortsætter med at snore. Vandet er godt nok tømt ud og servicen tør, men det er nok pga. temperaturen på 50-65 grader.

Er der nogen der kender til samme problem som kan hjælpe mig?

Lasse

Godkendelse af svar
Fra : Hovgesen


Dato : 01-03-14 18:28

Tak for svaret pbp_et.
Selvom jeg ikke fik et helt brugbar svar God weekend

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173627
Tips : 31662
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383564
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste