/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7791
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Syltede radiser
Fra : jesper.s
Vist : 667 gange
100 point
Dato : 18-11-13 10:18

Hej.

Man kan købe syltede radiser, men jeg kan ikke finde en opskrift på hvordan man selv sylter radiser. Da jeg har mange vil det jo være synd at smide dem ud. Eller er der en anden måde man kan opbevare dem på?

 
 
Accepteret svar
Fra : vagnr

Modtaget 110 point
Dato : 18-11-13 10:37

Jeg har kun spist radiser rå, men her er nogle opskrifter på engelsk med henkogte/syltede/pickles radiser

http://www.punkdomestics.com/category/tags/pickled-radishes

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 18-11-13 10:40

I princippet kan man jo sylte eller henkoge alt, i gamle dage henkogte man også kød.

Jeg ville bruge rød eller hvidvinseddike, peber og lidt sukker samt citronsaft. Rema har billig vineddike i halvliter......Du kan jo prøve at blanchere nogle få radiser, lægge dem i lagen og smage på dem når de er kolde.

Lidt af den skarpe friske smag går nok fløjten, men til gengæld får man så den sød/sure der som en slags chutney udmærket kan bruges til ost.

Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 18-11-13 10:49

Radisser sylter man ikke, de skal spises friske, og det er jo dem der kommer først til foråret.

Sylt hellere rødbeder eller små agurker hvis du skal have lidt surt til maden...


Godkendelse af svar
Fra : jesper.s


Dato : 18-11-13 10:53

Tusind tak for svaret vagnr. Det ser rigtigt lækkert ud som tilbehør i den kolde vinter.



Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 18-11-13 10:56

Selv tak, jesper.s og god fornøjelse med projektet.

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 18-11-13 11:00

Citat
Radisser sylter man ikke, de skal spises friske, og det er jo dem der kommer først til foråret.

Sylt hellere rødbeder eller små agurker hvis du skal have lidt surt til maden...


Og søde bløde græskar

Min mor lavede meget pickles, men næsten kun af blomkål, løg og gulerødder og en standard syltekrydderblanding, ikke som den man køber hvor der er en masse sød sennep.
Det smagte ikke meget af grøntsager, men de var stadig dejligt sprøde og smagte sur/sødt, godt tilbehør til al det fede mad.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173627
Tips : 31662
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383563
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste