/ Forside/ Interesser / Andre interesser / Andre interesser / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andre interesser
#NavnPoint
ans 4754
dova 4216
Nordsted1 4120
refi 3947
Klaudi 3235
HelleBirg.. 2285
molokyle 2221
KarlOveJe.. 2007
arne.jako.. 1925
10  svendgive.. 1869
Fyld til lagkage - holdbar og uden fløde
Fra : Ysseven
Vist : 384 gange
200 point
Dato : 03-04-13 08:01

Hej derude...

Jeg har brug for hjælp til at finde på et fyld til en (bryllups)lagkage, som ikke må indeholde fløde og desuden helst skal kunne klare ca. 1 døgn udenfor køleskabet - i midten af maj...!

Et lag marmelade er ikke løsningen, da den helst skal have lidt højde.

Er der nogen, som ligger inde med en god idé og måske en opskrift...???



 
 
Kommentar
Fra : pifo


Dato : 03-04-13 08:05
Kommentar
Fra : pifo


Dato : 03-04-13 08:07

Selv blander jeg makroner i kagecremen, når der ikke må være mælkeprodukter. Jeg synes, at den knasende konsistens er lækker

Kommentar
Fra : Ysseven


Dato : 03-04-13 08:17

Det link går nu mest på selve kagen uden mælk... Jeg har brug for hjælp til fyldet.

Det er ikke p.g.a. allergi, men fordi kagen bliver stor og jeg har ikke køleskabsplads nok. Og så skal vi på dagen køre med den i bil i ca. 3 timer, og så går der yderligere nogle timer, før den skal spises.

Så jeg har brug for noget, som ikke bliver dårligt uden at komme i et køleskab - for midt i maj er der forhåbentlig blevet lidt varmere...!



Kommentar
Fra : pifo


Dato : 03-04-13 08:24

Der er nu links til de tre opskrifter i det link, jeg har sendt dig. Men du kan da godt få dem enkeltvis:

http://www.maelkeallergi.dk/chokoladecreme-med-ananas-lagkagefyld

http://www.maelkeallergi.dk/vaniljecreme-med-mango-lagkagefyld

Den tredie opskrift er her:
Det sidste lag var en jordbær-creme. Her tog jeg blot Erlet igen, kogte en portion jordbær, blendede dem og smagte til med vaniljesukker. Efter afkøling blev det blandet sammen. Det er vigtigt at cremen ikke er for tynd, specielt i store kager. Du kan evt. komme lidt husblas i, hvis det er. Men husk på at cremerne sætter sig i løbet af natten og bliver mere faste. Under prøvebagningerne havde jeg faktisk problemer med, at min chokoladecreme blev for fast over natten. Dette var de 3 cremer jeg brugte til barnedåbskagen.

Kommentar
Fra : pifo


Dato : 03-04-13 08:27

Endelig kan du jo lave en kagecreme baseret på kokosmælk i stedet:


Creme:
5 dl kokosmælk
4 spsk. sukker
ca 3 spsk. maizena


Det hele røres sammen og koges i 2 minutter under omrøring.

Læg kagen sammen med frugt og makroner

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 03-04-13 08:59



Uanset fyldet, så ville jeg sørge for at kagen kom til at stå køligt.

Kender du ikke nogle der kan låne dig en køletaske, eller køb en stor flamingokasse (koster ikke alverden) og læg nogle fryseelementer ved.

Fyldet kunne f.eks også være flødeboller - der er som regel ikke mælk/fløde i selv om navnet siger noget andet. Mas bollerne let, og fjern bundene, dernæst kagecrem og evt. jordbær.

Det kan lyde vammelt men er det ikke

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173627
Tips : 31662
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383563
Brugere : 218258

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste