/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Speget lammekølle
Fra : jensviggo
Vist : 2925 gange
25 point
Dato : 10-02-13 09:47

Vi har købt et lam, har fået det parteret, og vil nu skal der laves speget lammekølle, jeg ved fra tidligere, at køllen skal ligge i saltlage i 3 uger og hænge i 3 uger, men jeg er i tvivl om lagen hvor kraftig skal den være.

mvh

jensviggo

 
 
Accepteret svar
Fra : smuller54

Modtaget 25 point
Dato : 10-02-13 15:08

Måske der er nogle fif herfra Bonderøven-

http://www.dr.dk/DR1/Bonderoeven/index.htm#/67865

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 10-02-13 15:33
Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 10-02-13 15:41

Et lille fif, en hel lammekølle er svær at få helt ned i lagen i en beholder i køleskabet, jeg bruger store (mad)plastposer til saltning/marinering af kød, de fleste supermarkeder har dem op til ca 20, rigeligt til en lammekølle.

Sørg for at få luften ud, så skal posen med kødet bare vendes engang imellem!

Godkendelse af svar
Fra : jensviggo


Dato : 11-02-13 10:37

Tak for svaret smuller54. Superlink, og tusind tak.

mvh

jensviggo

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407829
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste