/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bedste idé til nytårs-forretten
Fra : pifo
Vist : 779 gange
200 point
Dato : 29-12-12 18:52

Jeg må bruge lidt points her før årsskiftet, så lad os få lidt inspiration til nytårsaften.

Hvilken forret er bedst til nytårmiddagen?
Lad os andre få opskriften

 
 
Kommentar
Fra : Chirkeline


Dato : 29-12-12 18:54

Her står den forhåbentligt på tunmousse, hvis den opskrift jeg har fået ved at spørge her inde er en jeg kan finde ud af at få til at være god :)

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 29-12-12 19:06

Det skal da være Boserups hønsesalat:
Boserups hønsesalat
4 personer
- ca. 200 g stegt eller kogt kyllinge- eller hønsekød. left overs
- 4 spsk økocremefraiche 38 %, 18 %, skyr, græsk yoghurt el. lign.
- 2-3 tsk dijonsennep
- 2 hakkede tomater
- 1 håndfuld krydderurt fx persille, purløg, kørvel, basilikum
- salt og peber
- 8 skiver ciabattabrød
- 1 spsk olivenolie
rør crème fraiche med dijonsennep, så man kun lige kan ane den.
kødet skæres i små stykker og blandes med dressingen, kødet skal kun lige bindes sammen på en lækker cremet måde, ikke druknes. i med tomat og krydderurt. salt og peber.
server på ciabattabrød stegt i en anelse olivenolie og krydret med salt og peber.
server gerne med tomatskiver. steg evt. kyllingeskindet sprødt sammen med brødet på panden.
energi pr. person: 1500 kJ / 360 kcal
protein: 19 %


Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 29-12-12 19:06

SPAM


Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 29-12-12 19:07

Tjah, der er mange "skoler", hos os starter vi med ½ hummer (Metro har levende hummer til overkommelig pris), derefter kogt torsk (mer Metro) med hele svineriet, dvs alt fra kartofler og gulerødder, hk. æg, bacon, rødbeder, peberrod, kapers, fiskesennep (og do. sovs) samt smørsovs.

Så er vi stopmætte, så "desserten" får vi ved midnatstid (efter lidt the, kaffe, og resterne af julesmåkagerne, hjemmebagte) i form af en kransekage (hjemmebagt), og en god slat champagne!

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 29-12-12 19:10

Forretten kommer én af gæsterne for en gangs skyld med. Vist lakseforrel mousse.
Jeg laver for en sikkerheds skyld en hvidvinssauce, der kan spises til.
Og bager nogle flute.

NB: Har lige brændt mine kransekager på. ØV. Kan jo ikke købe nogle hernede.

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 29-12-12 19:15

@frieda

lav istedet den italienske panaforte, se opskrift under indlægget om desserter

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 29-12-12 19:44

Har du prøvet Karolines Køkken (samlede værker ), tror DU og mange andre har fået tilbuddet om at hente samtlige opskrifter, samt en masse Coktiail´s drink/ og andet godt´er, til de små eller store fester.
Men i kan jo altid smide en PM og jeg skal give jer det, igen.

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 29-12-12 20:14

@mig-selv

Så er det jo ikk sjovt - det er godt at se hvad der ligger af erfaringer bag nogle gode opskrifter.

Du har ret i, at der findes meget på nettet og bestemt Karolines køkken er god. Men det er ikk det samme som at høre hvad andre har erfaret.

Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 200 point
Dato : 29-12-12 20:19



øv nu kan jeg ikke lige finde den opskrift vi bruger, men her er en noget lignede

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=19783

Vi undlader aspares. Vi har også en dressing til, bestående af creme fraice, disjon sennep, citron og mayonaise

Godkendelse af svar
Fra : pifo


Dato : 31-12-12 14:18

Tak for svaret Nordsted1. Og godt nytår til dig


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176970
Tips : 31936
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404901
Brugere : 218804

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste