/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
iskrystaller
Fra : blatzy
Vist : 541 gange
110 point
Dato : 22-07-12 15:15

hej
har hørt at man kan bruge glycerin.i hjemmelavet is,så skulle der ikke komme iskrystaller.i
er der nogle med erfaring med det.

 
 
Kommentar
Fra : Thyregod8


Dato : 22-07-12 17:27

Du kan undgå iskrystaller, hvis du kun bruger æggeblommer.

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 22-07-12 19:02
Kommentar
Fra : Troldepige


Dato : 22-07-12 21:20

Man skal da bare røre i isen under indfrysningen.

Jeg har aldrig haft problemer med is-krystaller i min hjemmelavede is, og jeg har lavet en del de senere år, først med en is-maskine og senere bare med håndmixeren.

Jeg laver is-cremen og stiller den i køleskabet (eller på altanen) til næste dag, hvor jeg sætter den i fryseren og tager den ud og pisker den igennem, men håndmixeren, hver time. Når den er ca. som softice kommer jeg isen i den bøtte, som jeg vil opbevare den i og lader den fryse færdig.

Jeg kan ikke se idéen i selv, at lave is hvis man skal komme "underlige" ting i, når jeg selv laver is, så er det jo netop for, at få en god is, som ikke indeholder alle mulige tilsætningsstoffer.

Kommentar
Fra : nomore


Dato : 23-07-12 19:24




Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407832
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste