/ Forside/ Karriere / Erhverv / Bogholderi / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Bogholderi
#NavnPoint
Leo.peder.. 3213
ampere 1210
Klaudi 1020
refi 795
Paulus1 735
Bille1948 650
LeifHansen 610
Nordsted1 561
Busken 540
10  Oldboston 530
udregning optjente afspadsering?
Fra : return
Vist : 665 gange
300 point
Dato : 03-07-12 17:59

hej

hvis man har 17 timer og 50 min ii optjente afspadsering og der skal ligges 15 min til og til sidst en havl time =30min

hvordan regner man det lige ud skriver man 17,5 +0,15+0,30 = ? for det giver et andet resultat end det jeg regner i hovedet nogen der lige kan hjælpe

gerne med hvordan det sættes op og udregnes

 
 
Kommentar
Fra : dbl


Dato : 03-07-12 18:16

Format cellerne til klokkeslet (klokkeslet skrives med : og ikke med ,
A1=17:50
A2=00:15
A3=00:30
I A4 skal der så stå =A1+B1+C1

Hvis du kommer over 24 timer, skal det se anderledes ud

Kommentar
Fra : return


Dato : 03-07-12 18:26

hej igen



hvis man har 17 timer og 50 min i optjente afspadsering og der skal ligges 15 min til og til sidst en halv time =30min

17timer og 50 min + 15min+30min giver jo 18timer og 35 min men hvordan er det lige man skal stille selve regne stykket op når nu man skal udregne det på papir og ikke i exel nogen der kan hjælpe


Kommentar
Fra : dbl


Dato : 03-07-12 18:36

På papir ser det da også sådan ud 17:50 + 00:15 + 00:30
Du skal bare huske at du ikke skal tælle op til 100 når du lægger samme, men kun til 60
17:50 + 00:15 = 18:05
18:05 + 00:30 = 18:35

Kommentar
Fra : return


Dato : 03-07-12 18:41

ok det var nu ikke papir men en lommeregner jeg skal regne det ud på ug det kan jeg ikke lige huske hvordan man gør så nogen der lige kan hjælpe så får i points

Accepteret svar
Fra : rotw

Modtaget 300 point
Dato : 03-07-12 20:23

Først skal du regne 15 min om til tal dvs 15 svare til 100/60 min = 1,67*15 =25 og Igen 1,67*30 = 50 og 50*1,6 = 83,33

0,833+0,25+0,5=1,583 - 17+1 =18 0,583/1,67 =35. 18 timer 35 min

Kommentar
Fra : rotw


Dato : 04-07-12 07:05

17+(50/60)+(15/60)+(30/60)=xxx hele tal = hele timer kommatal*100/60=min

Godkendelse af svar
Fra : return


Dato : 04-07-12 23:11

Tak for svaret rotw.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176967
Tips : 31936
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404890
Brugere : 218803

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste