/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ris a la mande is
Fra : anjaKanDu
Vist : 775 gange
205 point
Dato : 04-12-11 00:17

Hej derude
Nu havde jeg lige hevet en side ud af et ugeblad, med en opskrift på Ris a la mande is - (tror jeg at den hed,) det var noget med kold kogt rissengrød der blev rørt i en æggemasse og piskefløde og så var der kirsbærsovs på toppen, og kan jeg så finde den igen , ppfffh!
Så jeg har brug for hjælp!!!
Er der nogen der ligger inde med en sådan, jeg kan ikke huske om det var Hjemmet, Søndag eller Hendes verden, at opskriften var i - så derfor har jeg prøvet at søge på disses hjemmesider uden held - så nu spørger jeg super holdet her inde.
På forhånd tak
Anja

 
 
Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 04-12-11 00:27



Kan du ikke bare bruge en opskrift, på en ris a la mande der er fryseegnet??

http://www.slottet-i-smoermosen.com/madopskrifter/dessert/dess004.html

Kommentar
Fra : transor


Dato : 04-12-11 03:54

Der kan sikker laves en udmærket parfaitis med ris og mandler i.

Men det kan man da ikke kalde ris a la mande.

Smagen af mandler kommer næppe heller særligt til udtryk i kold is.

Is forudsætter ret kraftige smagsingridienser.

Kommentar
Fra : Thyregod8


Dato : 04-12-11 09:10

Jeg tror det du er ude efter er æggeblomme oprørt med flormelis, hvorefter der forsigtigt røres flødeskum i sammen med risene og event mandlerne. Det giver en dejlig blød is efter den kommer ud af fryseren og uden iskrystaller i isen.

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 04-12-11 12:41

Måske du kan bruge denne mandelis. (jeg har tjekket Hendes Verden, mgl. 2 blade men kunne ikke finde den i julenumrene)

http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekopskrifter/ECE1139199/mandelis-med-kirsebaer/

Kommentar
Fra : m13ark


Dato : 09-12-11 17:29

køb en rulle risengrød i Irma. Rør 2 æggeblommer med indmaden af 2 vanilliestænger og 2 spsk sukker. vend det i grøden. smut 500g mandler. Mal halvdelen til mel i en blender,og resten groft. Bland mandlerne i grøden. Pisk 1/2 l fløde til skum. Vend det forsigtigt i grøden. Frys det i en springform.
Tages ud af fryseren 15 min før servering med kirsebærsovsen

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 23-05-12 00:38
Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407823
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste