/ Forside/ Teknologi / Hardware / Pc'er / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Pc'er
#NavnPoint
Klaudi 48441
o.v.n. 40523
refi 29114
Fijala 19253
molokyle 16243
webnoob 14995
Brassovit.. 12463
peet49 11383
EXTERMINA.. 10755
10  severino 10622
Irriterende oppopperdialogbokse
Fra : lokemis
Vist : 362 gange
85 point
Dato : 23-07-11 14:48

Når jeg åbner min ASUS med Windows 7, kommer 2 bokse frem: "Velkommen tilbage til Windows Live Messenger, log på" og "Dropbox, I don't have a Dropbox account, I already have a Dropbox account". De begyndte at poppe op uanmeldt for et par uger siden.

De kommer ved hver opstart, og jeg har ikke brug for dem. Jeg har som mailprogram Windows live og har også Dropbox installeret.

Hvordan slettes de to permanent?

 
 
Accepteret svar
Fra : Fijala

Modtaget 85 point
Dato : 23-07-11 16:03

Gå i - start - skriv msconfig - faneblad Start - Fjern flueben ud for de programmer du ikke ønsker skal starte sammen med Windows. Det tager også samtidig opstart tid at lade alt starte sammem med Windows. Du sletter ikke programmerne men blot sopper opstart sammen med Windows. Du kan stadig bruge dem ved selv at starte dem når du skal bruge dem.


Kommentar
Fra : severino


Dato : 23-07-11 16:47

Nu tror jeg nok, at dropbox er lidt sværre at slippe af med, og at den vil komme igen efter næste opstart.
Noget tyder på, at der er en henvisning i registreringsdatabasen. Da operativsystemet læser reg.basen ved opstart, så vil den dukke op igen.
Hvis du tør lukke op for reg.basen, og søge efter dropbox (og det sker der ikke noget ved at prøve), så kan du se hvor mange steder den har lagt sig.
Da det uden tvivl er noget du har fået ind ad bagvejen, så kan du slette alle henvisningerne.
Men tag lige en backup af reg.basen inden, så hvis noget skulle gå galt, så kan det genoprettes.

Kommentar
Fra : nomore


Dato : 23-07-11 20:34

http://www.wisecleaner.com/wiseregistrycleanerfree.html
Der ligger også et andet gratis program du bør prøve
men lad være med at ændre på de stillinger der er lagt ud i programmerne.



Kommentar
Fra : o.v.n.


Dato : 24-07-11 22:10

Det lyder som noget du selv har indstillet, gør som foreslået og gå til msconfig, der kan du under fanen Start fjerne markering ud for Windows live, så starter den ikke sammen med Windows og du bliver ikke bedt om at logge på før starter programmet.
Ideen med Dropbox er at den synkroniserer filer mellem de computere som har Dropbox så den bør du lade starte sammen med Windows, Dropbox er vist med en ikon nede ved uret, højre klik på ikonen og log på Dropbox, den vil så være logget på automatisk hver gang du starter computeren og det bør du ikke ændre

Kommentar
Fra : webm


Dato : 26-07-11 00:24

Dropbox kan du slippe af med via Revo uninstaller

http://www.revouninstaller.com/

Godkendelse af svar
Fra : lokemis


Dato : 29-07-11 07:53

Tak for svaret Fijala.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176976
Tips : 31936
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404932
Brugere : 218808

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste