/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chokolade figurer
Fra : Dipsey
Vist : 731 gange
50 point
Dato : 22-07-11 12:56

Jeg har købt isterningebakker med blomster og hjerter jeg godt vil fylde med chokolade, men hvordan gør jeg det bedst? Skal jeg bare smelte chokolade og lade det tørre, eller er der noget andet jeg skal tænke på?


 
 
Accepteret svar
Fra : o.v.n.

Modtaget 60 point
Dato : 22-07-11 12:59

Brug overtræks chokolade som er beregnet til at smelte og lad det køle i formene - ikke tørre

Kommentar
Fra : Dipsey


Dato : 22-07-11 13:01

Okay, så blir det ikke misfarvet?
Ville egentlig helst bruge alm marabou, men det er så ikke det smarteste?

Kommentar
Fra : o.v.n.


Dato : 22-07-11 13:08

Det smager sikkert udmærket med Marabou men udseendet er sikkert ikke helt som den blok eller stang du smeltede, prøv dig frem det kan stadig spises selv om udseendet ikke er som forventet

Godkendelse af svar
Fra : Dipsey


Dato : 22-07-11 13:09

Tak for svaret o.v.n..

Kommentar
Fra : bauchmann


Dato : 22-07-11 13:20

Hej
Har selv brugt Odense chokoladeknapper med godt resultat, og det smager himmelk.
Torben

Kommentar
Fra : o.v.n.


Dato : 22-07-11 13:50

Tak - er du væk igen? Her er en side om chokolade figurer, ikke i form men måske du kan få nogle ideer:
http://badut.typepad.com/badut/2009/12/nemme-chokolade-figurer.html

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407822
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste