/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kød og grønt fars- bakterier?
Fra : jobestar
Vist : 453 gange
50 point
Dato : 13-07-11 19:25

Hej, jeg har lige lavet frikadellefars, hvor jeg blander råt hakket kyllinge kød med hakket gulerødder, brocolli og æg.

rører det hele sammen og så på panden i kugler.

er der noget i vejen med det, baktieriemæssigt?

jeg har skyllet og svitset grøntsagerne inden de kommer i kødet.

 
 
Accepteret svar
Fra : piaskov

Modtaget 60 point
Dato : 13-07-11 19:32

Hejsa.
Nej da ...bare du sørger for det er godt gennemstegt.

Godkendelse af svar
Fra : jobestar


Dato : 13-07-11 20:09

okay super tak for det :)

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407838
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste