/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rødløg eller alm. løg?? forskel
Fra : Creative1985
Vist : 8738 gange
50 point
Dato : 01-03-10 17:32

Hejsa, det er måske et dumt spørgsmål, men hvad er forskellen på rødløg og alm. løg?

Og kan man godt bruge rødløg til f.eks. gryderet/pizza o.lign hvis man ikke lige har alm.løg?

Skal man gøre noget anderledes ved rødløgen?


tak på forhånd:)

 
 
Accepteret svar
Fra : smuller54

Modtaget 60 point
Dato : 01-03-10 17:38

Det er meget forskelligt, om der er forskel i smagen.
Indenfor hver farve er der igen flere typer.

Rødløg normalt er mindre stærk og derfor god rå i salater mv. Den ser også flot ud.

Der er intet til hinder for at bruge rødløg når det er det man har- personligt er jeg vild med rødløg og bruger det rigtig meget. Det er de færreste der kan smage forskel- og det kommer jo også an på mængden.





Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 01-03-10 17:39

og du gør det samme med rødløg, som du ville med alm. løg

Godkendelse af svar
Fra : Creative1985


Dato : 01-03-10 17:44

Tak for svaret smuller54. lige det svar jeg havde brug for - 1000 tak:D

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 01-03-10 18:48

Der er nu en ret stor forskel på smagen.

Rødlæg bruges almindeligvis rå, men jeg er også ret vilde med dem.

På pizza ville jeg kun gøre det i en snæver vending.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177409
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407779
Brugere : 218874

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste