/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7791
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Basilikum på frost ?
Fra : malmin
Vist : 2572 gange
50 point
Dato : 23-10-09 17:27

Er der nogen der kan fortælle mig om man kan fryse frisk basilikum og dild, uden at de mister deres smag?
Jeg ved at de ikke må koge med i den mad man laver, de skal i til sidst, ellers er smagen forsvundet, og så tænkte jeg om det samme ville ske, hvis de friske krydderurter kom på frost.
malmin

 
 
Accepteret svar
Fra : smuller54

Modtaget 60 point
Dato : 23-10-09 17:42

FRYSNING
Dild, persille, purløg og basilikum, og andre krydderurter, der let mister deres smag ved tørring kan med fordel fryses. De kan enten blancheres, eller fryses hele ned i små plastikbokse. På den sidste måde holder de bedre deres facon og farve.

fra linket:
http://www.gronne-fingre.dk/forside_artikel.lasso?-Search=Action&-Table=Horti_forside&-Database=KemiraDB&-KeyValue=3534

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 23-10-09 17:45

eller
Krydderurter hakkes og kommes i isterningebakke, som så fyldes op med vand. Så har du altid en terning af velsmag lige til at tage ud af fryseren og komme i sovsen eller suppen.


Godkendelse af svar
Fra : malmin


Dato : 23-10-09 19:24

Tak for svaret smuller54. Du har altid så mange gode råd og kommentar, og så er du så venlig i din måde at skrive på
Tusind tak for hjælpen. Hilsen malmin

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 23-10-09 19:47

selvtak
venlighed er vel en selvfølgelighed

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174885
Tips : 31764
Nyheder : 719565
Indlæg : 6391889
Brugere : 218410

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste