/ Forside/ Interesser / Andre interesser / Kandu.dk / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Kandu.dk
#NavnPoint
ans 29307
Nordsted1 17379
Klaudi 12640
dova 10843
molokyle 10171
3773 9640
o.v.n. 9176
bentjuul 8962
refi 7900
10  arne.jako.. 6470
lyd væk efter opdatering vista
Fra : troldenesdhb
Vist : 666 gange
100 point
Dato : 15-10-09 11:38

Jeg har mistet lyden efter opdatering af Vista

Jeg har prøvet at slette driverne og genindlæse dem.
Jeg har prøvet at hente nye drivere ved Realtek

Nogle der har en løsning



 
 
Accepteret svar
Fra : mooseinc

Modtaget 110 point
Dato : 15-10-09 11:43

Hejsa,

Prøv at afinstallér drivere igen. Åbne kabinettet. Tag lydkortet ud af maskinen, fysisk. Tænd computeren og sluk den igen efter opstart. Sæt lydkortet tilbage på plads, fysisk. Tænd computeren, og se om den finder nye hardwareenheder. Installér eventuelt drivere hvis den ikke selv finder kortet ved opstart.

mvh Moose

Kommentar
Fra : Happy0Meal


Dato : 15-10-09 12:39

Hej, er det højtallere du mener eller ??

Happy0Meal

Godkendelse af svar
Fra : troldenesdhb


Dato : 25-10-09 10:39

Tak for svaret mooseinc.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174893
Tips : 31766
Nyheder : 719565
Indlæg : 6391917
Brugere : 218410

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste