/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pot-au feu
Fra : m13ark
Vist : 437 gange
100 point
Dato : 18-07-09 15:36

jeg har mange gode opskrifter på denne gamle form for fransk suppe- Er der nogen der har forslag til en fornyelse, der dog respekterer dens oprindelighed

 
 
Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 18-07-09 15:38
Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 18-07-09 15:38
Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 18-07-09 15:40

Det var da 2 vidt forskellige måder at lave det på .

Kommentar
Fra : m13ark


Dato : 18-07-09 15:54

hi piaskov. Det er de tilgængelige, og dem har jeg set. Jeg kunne godt tænke mig nogle mere specielle, som der ikke bare er de ordinære

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 18-07-09 15:54

Brun benene og kødet før vand tilsættes.
Ihvertfald benene giver mere smag hvis de brunes, det kender vi jo fra når vi skal lave en fond.

Hæld 3 glas tør hvidvin i og spæd op med vand, et par fed hvidløg måske eller et par spsk koncentreret tomatpure, lidt eksotisk peber istedetfor sort.
Du laver vel også en suppevisk af porretoppene ?

Istedetfor persille kunne man anvende kørvel eller ost som drys, legere suppen med en æggeblomme. Husk at skumme suppen igen efter æggeblommen da denne samler lidt "affald"

Lige bortset fra aspargessuppe blev min far altid sur hvis der ikke var et par kartofler i suppen.....rent fyld.

Kommentar
Fra : m13ark


Dato : 18-07-09 15:57

skide godt bud luffe A

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407833
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste