/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Redcurrant til Thomas.Haugaard
Fra : netper
Vist : 491 gange
300 point
Dato : 18-07-09 15:04

Currant havde jeg allerede fundet, men Redcurrant må jo så være røde ribs, som de jo eller almindeligvis er, men der findes også en hvid variant.



 
 
Kommentar
Fra : vic2000


Dato : 18-07-09 15:16

Citat
men der findes også en hvid variant.


ja, og de er ikke så sure/smags snerpet, som de røde. er gode og lave

syltetøj af til oste madder, og brassede kartofler, måske en mærkelig sammen sætning, men det smager godt,

Kommentar
Fra : ans


Dato : 18-07-09 15:34

Fra Gyldendals ordbog

currant s 1 (bot) ribs; 2 korend; red currant ribs; black currant solbær.

Kommentar
Fra : ans


Dato : 18-07-09 16:16

Citat
I Tyrkiet bruger man sorten Sultana, der ligeledes er en fantastisk, men lille spisedrue. Ved høst af druer til rosiner lader man klaserne hænge på rankerne til de er overmodne.


http://eksotiskefrugter.emu.dk/frugter/vindrue.html

Jeg er klar over, at det ikke er et svar til dette spørgsmål, men til de spørgsmål, som du har afsluttet får du ikke mail.

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 18-07-09 16:40
Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177413
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407803
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste