/ Forside/ Interesser / Helbred / Andet helbred / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet helbred
#NavnPoint
Nordsted1 10501
ans 6072
dova 5326
HelleBirg.. 3068
CLAN 2619
katekismus 2590
miritdk 2300
refi 2280
piaskov 2118
10  Sygate 1824
bro hos tandlæge
Fra : sanne6
Vist : 1646 gange
100 point
Dato : 09-10-08 16:17

hej er der nogen der har fået lavet en bro hos tandlæge centeret i kbh...jeg har set på deres hjemme side at de skulle ha priser som i tyskland ,hvad gav i for det
vh sanne

 
 
Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 09-10-08 16:21Du kan ikke bruge andres priser til noget som helst

Broerne kan være lavet meget forskelligt. Du skal præcist vide hvad der skal laves, for at du kan sammenligne priser.

Med et så dyrt tandlægearbejde, syntes jeg også du skal prøve at undersøge priserne i Sverige, for netop på de dyre arbejder kan det mange gange betale sig at få det lavet derovre.

Kender en der har fået lavet et broarbejde i Sverige, pris i dk-kroner 16.000, men som sagt den pris kan du ikke bruge.Kommentar
Fra : muldvarp1


Dato : 09-10-08 16:26

Prøv også at se på http://avmintand.dk/
Der er penge at spare.

Kommentar
Fra : granner01


Dato : 09-10-08 16:34

Jeg har lige fået et tilbud hos min tandlæge på en bro med 2 kindtænder, 18.000,- kr. Jeg har selv overvejet at tage til en dansk tandlæge i Sverige, der er priserne næsten det halve af hvad de er her.

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 09-10-08 16:40granner01.... jeg må bedrøve dig med, at tandlægepriserne i Sverige, er steget ret meget, så halv pris er det ikke længere, men på de dyre arbejder er der stadig penge at spare

Jeg kunne spare ca. kr 1000 for en tandkrone... jeg har så ikke beregnet benzinforbrug og færgebillet

Hvis du stadig har lyst til at tage over sunder, behøver det ikke nødvendigvis være en dansk tandlæge du benytter, de fleste forstår ganske udemærket dansk

Kommentar
Fra : sanne6


Dato : 09-10-08 16:43

ja men det var priserne hos tandlægecenteret i kbh ...de siger jo de er lige så billige som i sverige og tyskland

Kommentar
Fra : sanne6


Dato : 09-10-08 16:44

jeg har før været i malmø og få lavet noget men jeg syntes ikke jeg sparede ret meget

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 09-10-08 17:03Sanne6, du må få et behandlings og prisoverslag, for at du kan sammenligne priser.

Det er først nu, at der er snak om at billige svenske og tyske tandlæger vil komme til DK, så jeg har lidt svært ved at tro at der er danske tandlæger, der af sig selv vil nedsætte deres priser, før de andre tandlæger kommer hertil og får trykket prisenKommentar
Fra : sanne6


Dato : 09-10-08 17:07

det er vist noget med at de får lavet broen i tyskland og så får sendt den tilbage


Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 09-10-08 18:41

Har ladet mig høre at gebisser m.v. bliver bestilt "hinsidan" af danske tandlæger.......så tjener de mere.

Jeg fik nu selv lavet noget tandarbejde i Sverige billigt, men skal det være billigt skal man jo nok ikke vælge de klinikker der ligger tættest på DK.

Kommentar
Fra : Ysseven


Dato : 10-10-08 07:22

Citat
...de siger jo de er lige så billige som i sverige og tyskland


Prisforskellen er minimal, og forsvinder p.g.a. transporten. Har selv undersøgt det i forbindelse med krone-arbejder.

Som skrevet tidligere i tråden, så er de billige tider forbi. Og jeg er nu glad for, at der ikke er så langt til tandlægen, hvis der skulle opstå akutte problemer...

Skal det være billigt, så er det afsted til "rigtigt" udland, som Polen eller måske Spanien. Derfra kan man godt finde danske tandlæger med billige priser. Fandt en i Tyrkiet gennem Av-min-tand, og prøvede, fordi vi alligevel skulle derhen på ferie. Det var en helt OK behandling.Accepteret svar
Fra : toothnerd

Modtaget 100 point
Dato : 16-11-08 22:23

Hej Sanne6.

Jeg har lige set din tråd. Jeg kan tilbyde dig gratis undersøgelse og røntgen med henblik på dit problem.

Venlig hilsen
Tandlæge John Lindgren Hansen
Strandvejens Tandklinik
--
Kroner 2750.- Implantater 6500.- Gratis undersøgelse og røntgen. Dansk garanti og tryghed. www.grevetand.dk

Godkendelse af svar
Fra : sanne6


Dato : 17-11-08 19:30

Tak for svaret toothnerd.

Kommentar
Fra : mummi1


Dato : 10-12-11 02:30

ADVARSEL: Tandlæge John Lindgren Hansen fra Greve Tandklinik er en sundhedsrisiko i mine øjne!

Jeg hoppede på den billige behandling, og fik lavet implantat. Desværre er jeg jo ikke professionel inden for branchen og vidste ikke at den først oplyste pris kun indeholdt selve titaniums-dimsen der bliver sat op i knoglen. Dvs. der kommer diverse udgifter oveni, såsom knogleopbygning (knogle-transplantation af knogle høstet andet steds fra i kæben), abuttment, krone (selve den synlige tand), køb af præparater, etc.
Men udover det færdige resultat var grimmere end den krone jeg havde haft siden 90'erne, den del er ikke det værste.

John er teknisk ikke særlig dygtig.
Den transplanterede knogle 'forsvandt', så implantatet sad løst, hvortil forklaringen var 'du er bare den type'. Derfor anbefalede han IKKE ombehandling, men at jeg skulle beholde resultatet, MEN aldrig ville kunne bide i noget, og skulle spise ALT med kniv og gaffel resten af mit liv. Dette så jeg som et handikap, og ikke en løsning. Specielt da jeg senere fandt ud af at implantatet VILLE falde ud på et eller andet tidspunkt.
Det viste sig senere at han havde høstet forkert knogle (som desuden ikke var nødvendig -var simpelthen gjort i hast, imens jeg lå i stolen, for at tjene ekstra penge).
En anden og værre ting: Der gik betændelse i knoglen.
Dette prøvede han at fjerne ved at lægge 'klatter af penicillin op, og jeg fik besked på at komme hver 3 mdr. til røntgen og 'implantat-/tand-rensning' resten af mit liv.
Den første sådan rensning endte med at fåregå under bedøvelse, og efterfølgende smertestillende i en lille uges tid (anbefalet af john's assistent, samt nødvendigt pga. smerter efter rensning).
Punkt nr. et: en sådan infektion går IKKE væk af sig selv, da den bliver provokeret at implantatet; endnu værre: den kan sprede sig, og få kæbe-knoglen til at gå i opløsning. Dvs. det skal ud. Hurtigst muligt!
Ved tjek hos anden tandlæge viste det sig at betændelsen var det opstået fordi Krone og implantet IKKE passede sammen, så der var hulrum under kronen hvor bakterier hobede sig op.
Den brutale implantat-/tandrensning er heller ikke ønskværdig da tandkødet allerede var begyndt at trække sig, og vil gøre det endnu mere ved fortsæt brutalisering.

Jeg er nu i ombehandling hos anden tandlæge jeg har fået anbefalet af flere tandlæger. Ombehandlingen kan komme til at blive rigtig dyr eftersom der er en masse genopbygning efter John Hansens amatør-job. Men det værste er al den smerte jeg skal igennem igen, en sådan behandling tager jo næsten op mod et år.

Jeg er FULDSTÆNDIG uforstående over hvordan John Hansen kan byde andre mennesker dette. Enten må han være fuldstændig følelsesmæssigt afstumpet, eller også har han VIRKELIG ikke noget clue om hvad han står og laver.

Dvs. økonomisk er det IKKE værd at gå hos Greve tandklinik. Og John Hansen ER faktisk ikke specielt billigere end andre kæbekirurger/tandlæger.


Jeg kan klart anbefale Claus Rislin fra http://www.implantatklinik.dk/
Udover at andre tandlæger henviser til ham er han er meget dygtig, meget forklarende, ikke meget dyrere end Claus Hansen, og også meget forstående overfor budget.


Hvis nogen har spørgsmål eller andet til min 'case', er i velkommen til at spørge eller sende en e-mail på leamummi@yahoo.com.
Jeg har også info fra jounaler og billeder af de tekniske fodfejl der er begået.

Lige pt. er jeg ved at køre en klagesag for erstatning af udgifter ved behandling og ombehandling, hvilket er endnu en langvarig ting jeg skal bruge tid og energi på. Desværre får jeg nok ikke al den tid og smerte jeg har ofret tilbage.


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173949
Tips : 31682
Nyheder : 719565
Indlæg : 6385858
Brugere : 218286

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste