/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
ribsgele
Fra : snusi
Vist : 1208 gange
150 point
Dato : 10-07-08 20:03

Jeg har for første gang lavet ribsgele og jeg synes faktisk det gik rigtig godt men nu er der nogen der siger at det er meget kraftig i smagen.
Der stod i opskriften at der ikke skulle meget vand i når bærrene skulle koges.

snusi

 
 
Accepteret svar
Fra : LuffeA

Modtaget 160 point
Dato : 10-07-08 20:18

Ribsgele skal være kraftig, efter min smag, det man køber i byen smager ikke af noget.

Kommentar
Fra : hyldeborg


Dato : 10-07-08 20:21

Hvis det var mig, ville jeg bare synes at det var dejligt at det er kraftigt i smagen. Jeg vil lige give dig et lille tip..... Jeg laver en gang i mellem en frugttærte, hvor jeg bager en mørdejsbund og lægger bær ovenpå. Det kan være jordbær, hindbær eller andre. Så luner jeg en deciliter ribsgelé (jeg køber det bare) og drypper det udover bærene. Så har du gelé på din frugttærte, men du behøver ikke at bøvle med husblads.


Godkendelse af svar
Fra : snusi


Dato : 10-07-08 20:34

Tak for svaret LuffeA.

Så vil jeg da fortsætte med at være stolt af min første hjemmelavede ribsgele

snusi

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 10-07-08 20:59

Behold den som den er. Du skal ikke lave en god gele om for at tækkes een. Køb evt et glas gele til vedkommende

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176894
Tips : 31928
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404445
Brugere : 218793

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste