|
|
karrypasta skal bare tilsættes retten. Kan anbefale eddike i skål ved "karry" og "kål" behov i madlavning.
God fornøjelse
| |
| Kommentar Fra : fotowig |
Dato : 12-04-08 12:34 |
|
Som skrevet står: Den skal bare tilsættes. Men prøv dig frem med forskellige. Der er KÆMPE forskel på kvaliteten. Måske ender du som mig med at foretrække duften af karry overalt. Der er bedre og renere smag i pulveret.
Det er også en nem måde at holde regnskab: Når der holder op med at lugte, er det tid til at lave karry igen!
Eller hvis det bare er Stærk mad der er populært. Brug noget frisk chili i stedet. Den skal finthakkes MED kerner og også svitses i olien. Det smager pragtfuldt og giver væsentligt mindre duft.
| |
|
Det er rigtigt, at karrypasta ikke nødvendigvis skal svitses, det samme gælder nu også almindelig karrypulver. Men skal karry smage optimalt, både pasta og pulver, skal den svitses, for at få den fulde aroma.
Her er en opskrift på karrysovs, som ikke "forpester" hele huset, men alligevel smager godt - og er fedtfattig
1 dl vand, 2-3 spsk maizena eller mel, 2 tsk karry, 4 dl suppe (evt kogevand fra kødboller), 1 dl mælk, ½ tsk sukker, evt. gurkemeje, salt og peber.
Mel vand og karry piskes sammen i en gryde. Suppen tilsættes sammen med mælk og sukker. Koges ved svag varme under omrøring i ca. 5 min.Smages til med salt og peber, og evt. gurkemeje, som farver uden at smage stærkt.
Velbekomme
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-04-08 13:49 |
|
Som skrevet af flere, kan du bare tilsætte pastaen (ikke tandpasta) men skal du have den smag, som jeg fornemmer du godt kan li, så er duften næste dag prisen.
Herregud... (jeg ved godt du hedder Hyldeborg) Brunkål, stegte sild m.fl. har man osse fornøjelsen af dagen efter...brunkål måske på mere end en måde * SS*
| |
| Kommentar Fra : olarsen |
Dato : 12-04-08 23:03 |
|
Hvis man har en emhætte med stålfilter er det en god ide at smide det i opvaskemaskinen (de der er så kloge at de har en ) en gang imellem (pr måned?) så er der ikke så meget fedt som lugten kan blive hængende i, fjerne lugten helt er nok umuligt. Jo man har meget glæde af karry, hvidløg, brunkål og alle de andre gode retter.
vh ol
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|