|
| Kommentar Fra : beckski |
Dato : 31-07-07 00:16 |
|
at lave kemi i køkkenet og så drikke/spise det, det er simpelthen så dumt!!
lad være med det
og i bedste fald sig hvad du vil med det!!
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 31-07-07 09:16 |
|
Du kan neutralisere med soda - natriumkarbonat . Fosforsyren vil drive kulsyren ud . Det giver mere brus, som kan dunste af, og tilbage får du Natriumfosfat.
Da kemikalierne ikke er rene skal du ikke drikke det. Det smager heller ikke godt. Det er ikke tilfældigt at man kommer syre i det søde stads, for at balancere det smagsmæssigt.
| |
| Kommentar Fra : pbp_et |
Dato : 08-08-07 08:38 |
|
Der blir til daglig i millionvis af køkkener foretaget masser af farlige kemiske eksperimenter - og resultatet blir serveret for den sagesløse familie! Dit eksperiment blir næppe specielt farligt, hvis du som base bruger et madlavningskemikalium som natriumBIkarbonat (købes i alle fødevarebutikker som tvekulsurt natron). Så behøver man ikke lege med vaske- og blødgøringsmidler.
mvh
pbp
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|