/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Weber kugle grill.
bangco har modtaget 5 point for dette tip
Fra : bangco
Vist : 4299 gange

Dato : 06-01-03 12:29

Hej alle
Kugle grillen er perfekt til al slags grilning men, er også den perfekte røgeovn til varm røgning. Jeg har ofte røget fisk på følgende måde, grillen tændes op og når brikketerne er klar tager man et stykke staniol og drysser røgesmuld (bøge savsmuld) ud på staniolen, når du har gjort dette pakkes smulden ind til en aflang pakke og derefter
perforeres overside af staniol pakken med en gaffel. Pakken lægges ned på de glødende briketter og fisken lægges på risten (indirekte varme) og låget lægges på, bundtræk ventil skal være helt åben, topventil halvt åben. En ørred på ca 1-1,2 kg tager ca 35 min og smager himmelsk.
Med venlig hilsen
bangco


 
 
Bedømmelse

Fra : senta


Dato : 06-01-03 14:47



Bedømmelse

Fra : pepsimax


Dato : 06-01-03 13:54



Bedømmelse

Fra : rcn


Dato : 06-01-03 12:59



Bedømmelse

Fra : funck1


Dato : 06-01-03 13:11



Bedømmelse

Fra : Uffe29


Dato : 06-01-03 13:51



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407845
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste