/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stegning af and........
grethes har modtaget 20 point for dette tip
Fra : grethes
Vist : 664 gange

Dato : 04-11-02 19:30

Tiden nærmer sig og hvem kender ikke situationen.......når mortens/juleanden er stegt og parteret, alt er bare fedtet.
Et godt råd. Steg anden, hvis det er muligt dagen før. Kort en halv time af stegetiden. Lad den herefter køle lidt af, så den er nem at partere. Læg den parterede and i en braddepande og stil den køligt til næste dag. En halv time før den skal serveres, smøres andestykkerne med lidt af andefedtet (det har du selvfølgelig gemt) stilles så i en varm ovn, ca. 200 grader og du har den lækkerste andesteg, som også du selv har lyst til at spise.

God appetit -:))

Som tillægstip, så husk at stille den frosne and til optøning i køleskabet tre døgn forinden......det sparer energi.

 
 
Bedømmelse

Fra : Rellom


Dato : 04-11-02 20:55



Bedømmelse

Fra : gasmanden


Dato : 04-11-02 22:23



Bedømmelse

Fra : ks9000


Dato : 04-11-02 22:59



Bedømmelse

Fra : kamilla


Dato : 04-11-02 23:02



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 04-11-02 19:33



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407845
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste