/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lækker opskrift med risotto/kylling
smuller54 har modtaget 15 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 1141 gange

Dato : 01-04-11 18:49

En herlig opskrift. Den er afprøvet og justeret efter vores smag, måske det også er noget for jer:

KYLLINGEBRYST MED GRØN RISOTTO
2-PERSONER.
Saftig kylling med lækker risotto af porre, østershatte, hvidløg, courgetter, og parmesan.


200 g- 280 g kyllingebryststykker uden skind
Salt
Peber
Olivenolie til stegning
Østershatte, ca. 100 g.(kan sagtens være mere hvis man kan li´det)
2 porrer
2 fed hvidløg
Olivenolie til stegning- suppleret med lidt magarine til kyllingebryst til slut
100 g risottoris
7 dl bouillon dog således at det tilpasses undervejs
4 tsk. grøn pesto
1 courget(squash)
10 g revet parmesan + lidt ekstra på bordet.

Tilberedning:

Drys kyllingestykker med salt og peber, og steg dem ved 220 grader i 12-14 minutter.
Østershatte, strimles og steges for sig, i lidt olivenolie. Når de har taget farve, tages de af og lægges til side.
Udskær porre – først flække på langs og derefter i tynde skiver og hvidløg i små tern, og sauter det i en tykbundet gryde i olivenolie. Kom risene ved, og når de efter ca. 1 minut er vendt i olien, tilsættes ca. 1 dl bouillon ad gangen, til det hele er absorberet i risene. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og risottoen vendes med pesto og de stegte østershatte.
Courgetten skæres i stave og dampes sættes over kogende vand, ca. midtvejs kyllingens stegetid.
Kyllingen skæres i skiver.
Anret risotto på en tallerken med revet parmesan og kylling ovenpå og med courgette til.




 
 
Bedømmelse

Fra : Thyregod8


Dato : 01-04-11 19:41

Der findes mange af de opskrifter.

Bedømmelse

Fra : nomore


Dato : 01-04-11 19:46

kan det sendes


Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 01-04-11 19:50

Citat
Der findes mange af de opskrifter


ja da, men denne er tilføjet noget af det jeg kan li´
men smag og behag


Bedømmelse

Fra : o.v.n.


Dato : 01-04-11 21:20

Den bliver gemt til en gang jeg får lyst til noget nyt

Bedømmelse

Fra : amdam


Dato : 01-04-11 22:06

Sikkert en god opskrift, hvis man kan erstatte kyllngen med noget andet. Jeg kan ikke lide kylling.

Bedømmelse

Fra : Nordsted1


Dato : 01-04-11 22:23



Den skal prøves, tak for den

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste