/ Forside/ Interesser / Helbred / Slankekure / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Fedtfattig velsmagende sovs
Thyregod8 har modtaget 20 point for dette tip
Fra : Thyregod8
Vist : 1905 gange

Dato : 24-01-11 13:04

En sovs der ikke feder:

I stedet for fedt bruges gastrik. Gastrik fremstilles ved at smelte 100 g sukker, dertil kommes 1,25 dl bassilikoeddike. Blandingen koges lidt og afkøles. Blandingen skal være lidt tykflydende og Kommes på en flaske efter afkølingen. Det gemmes og det har lang holdbarhed ved stuetemp.

Sovsen laves med boullon eller afkog u. fedt. der tilføres så 2-3 spk gastrik og jævnes med meizena eller sovsejævner. Gastrik giver en dejlig afrunding af smagen som fedt normalt giver.

 
 
Bedømmelse

Fra : smuller54


Dato : 24-01-11 18:25



det har jeg aldrig hørt om før- det må afprøves.

Bedømmelse

Fra : Annela


Dato : 24-01-11 18:27




Bedømmelse

Fra : bentjuul


Dato : 24-01-11 19:18



Bedømmelse

Fra : pepsimax


Dato : 24-01-11 19:46

Udemærket tip
mvh

pepsimax


Bedømmelse

Fra : rotw


Dato : 24-01-11 17:15

kan ikke anbefales til diabetiker

Kommentar

Fra : Thyregod8


Dato : 24-01-11 17:20

Det betyder ikke noget med den smule sukker der er i 2 - 3 spsk for en diabetiker. Der skal jo kun 3 spsk i.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177409
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407779
Brugere : 218874

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste