/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Meyers Manjari Chokolademousse
Soffi har modtaget 25 point for dette tip
Fra : Soffi
Vist : 6155 gange

Dato : 31-12-09 12:10

200 g Manjari 64%
9 æggeblommer
75 g melis
½ l piskefløde

Opskriften er til 6 personer.

Hak chokoladen fint og kon den i en metalskål, som sættes i vandbad indtil chokoladen er smeltet.
Pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukkeret. Hæld den smeltede chokolade i de piskede æggeblommer og pisk.
Pisk fløden til skum og vend den hurtigt men grundigt i chokoladblandingen.
Hæld chokolademoussen i små portionsskåle og stil dem koldt mindst 3 timer inden servering.
Man kan også hælde hele portionen i én skål og forme chokoladeæg med en spiseske dyppet i varmt æg.

Gó appetit

 
 
Bedømmelse

Fra : witzen


Dato : 31-12-09 12:42


WaaaaaaW

Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 31-12-09 12:53



Bedømmelse

Fra : piaskov


Dato : 31-12-09 12:56

lækkert men det feder

Bedømmelse

Fra : DropDetFis


Dato : 31-12-09 13:04

lækkert trænger til at komme på fedekur

Bedømmelse

Fra : timeglas


Dato : 31-12-09 13:04



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste