/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forkæl din udkårne
Spirillen har modtaget 0 point for dette tip
Fra : Spirillen
Vist : 739 gange

Dato : 10-07-02 12:40

Dette skal du bruge:
Kalvefilet udskåret i bøffer (250 g.) Skal være ordentligt modnet
Asparges
Hummerhaler
Bearnaisesovs (hjemmelavet eller knor's)
Tomatpuré
Kartofler
Conaq

Sådan gør du:
Lav Hasselbackkartofler (Kartofler der er skåret tynde skiver i.) i ovnen med krydderier på. Du vælger selv (Bare ikke for stærke eller hvidløg)
Når kartoflerne er færdige (ca. 50 min.), varmer du aspargsen og hummerhalerne. (må ikke koge)
Steg bøfferne 1½ min. på hver side. Medens du gør dette laver du sovsen, når den er færdig tilsætter du tomatpuréen hvorved du får en "Choronsause"
Når bøfferne er stegt, flamberer du dem i conaq.

Anret og server på en varm tallerken.

Drik en Château neuf du Pape dertil.
Evt. Flutes

Prøv dette og gør lykke. :)

Mvh.
Spirillen



 
 
Bedømmelse

Fra : Melander


Dato : 10-07-02 14:51



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 11-07-02 20:54



Bedømmelse

Fra : laam


Dato : 10-07-02 14:35



Bedømmelse

Fra : Mone


Dato : 10-07-02 14:11



Bedømmelse

Fra : jkrjk2


Dato : 12-07-02 11:21



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177431
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407950
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste